2821
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155864 بازدید | 10472 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگم مشخص نیست ببین اگه بخوام برم پیش میر... باید از اول بهش 3و نیم بدم برای پنج بار اما من دستم خالیه اما ایزدی خب چون پنج بارم رو قبلا دادم الان میتونم کمتر بدم و هر بار 250بدم بهش واس همین نمیدونم اگر پول بیاد دستم میرم میر... اگر نه همون ایز...
خواهش میکنم والا من فقط تعریف میر.... زیاد شنیدم و اصلا با بیماراش در ارتباط نبودم اما با بیمارای ایز.... خیلی در ارتباطم ببین خودت زرنگ باش برو تو مطب ایز... بشین و تا قبل اینکه دکتر بیاد از همه بپرس چند وقته میان و راضی ان یا نه !چند نفرو میشناسن که نتیجه گرفتن و بار چندم نتیجه گرفتن شماره هاشونو بگیر اگر دادن و باهاشون در تماس باش واسه میر... هم برو همین کارو کن رفتن که ضرر نداره نمیخواد که نوبت بگیری فقط واسه آمار گرفتن برو
اخه مشکل دوری راهم هست من تهران هستم و کل مسیرو هی باید تنها برم ولی به میر زنگ زدم گفت 3200 گفتم یبار گفت نه اگه بار اول نشد چندبار رایگان منشیش اینجوری گفت ولی گفت قبل اومدن باید عکس رنگی از رحم و یکسری ازمایش بیاری
خدایا شکرت بی نهایت شکرت.خداجونم دوستت دارم .ایاک نعبد و ایاک نستعین.