2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156030 بازدید | 10472 پست
سحرجون تو بیمارستان مهر. آبان. خاتم الانبیا.بدون معطلی بهت جنین میدن. البته باید واسطه برات پیدا کنه. واسطه سید پیدا میکنه. رویان و ابن سینا هم دارن که حداقل 2 سال باید تو نوبت باشی. نمیدونم این دوتا مرکز شرایطتونو تطبیق میدن یا نه
نازلو جان یه سوال داشتم شما عکس رنگی هم گرفتید یعنی دکترت ازت خواست که انجام بدی؟
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام نازنین جان دکتر ک کی هست ؟ بچه ها اگه کسی شوهرش تو بیوپسی اسپرم داشته باشه اما خیلی خیلی ضعیف باشه نامه بهش میدن؟ این نامه رو باید از ارولوژیست بگیریم یا متخصص زنان ؟ تو رو خدا هر کی می دونه جوابم رو بده
انما امره اذا اراد شیئا ان یقول له کن فیکون
سارا جان ی سری مدارک و آزمایش داشتم و بهشون نشون دادم و دکترم بنارا برا این گذاشتن ک لوله ها سالم هستن ک کار آی.یو.آی رو انجام دادن...سری اول ک انجام دادم و نشد و الان برای بار دوم انجام دادم...دکترم نظرشون اینه ک 3 بار انجام میدن اگ خدای نکرده نشد بعدش لاپاراسکوپی میکنن و علت منفی شدنو جویا...ولی من چون داروهای خیلی قوی استفاده کردم ( فک کنید 10 روز من 50 تا آمپول زدم..روزی 3 تا hmg و روزی دوتا گونال) ..به داروم خوب جواب دادم...و دکتر آزمایشگاه میگن نمونه خوب بود..واقعا اینقده دارو عوارض داره..موقع آزادسازی تخمک چ دردی ک من نمیکشم...حالا اگ برای بار دوم خدای نکرده نشه میخام به دکترم پیشنهاد لاپاراسکوپی بدم ک میگن بهتر از عکس رنگی...و بعد ادامه درمان...
بچه ها کسی جنین اهدایی انجام نداده میخوام ببینم مراحلش چقد طول میکشه یعنی چند روز معطلی داره آخه راهم دوره
تبالاخره تیکرو گذاشتم ,انشالله همه بچه های نی نی سایت این تیکرو بگذاران و فقط برا ی سوالهای بارداری اینجا بیام 
بچه ها کسی جنین اهدایی انجام نداده میخوام ببینم مراحلش چقد طول میکشه یعنی چند روز معطلی داره آخه راهم دوره
تبالاخره تیکرو گذاشتم ,انشالله همه بچه های نی نی سایت این تیکرو بگذاران و فقط برا ی سوالهای بارداری اینجا بیام 
سارا من اصفهان نیستم یه سرچ بزن تو گوگل مراکز ناباروری اصفهان باید حضوری بری بهتره خیلی چیزا دستت میاد فکر کنم برا اصفهان میخواستی درسته؟
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤
ساراجان حضوری که رفتم اما خوب توضیح نمیدن که دقیقا چه مراحلی داره و چند روز باید اونجا باشم گفتم شاید کسی انجام داده باشه بهتر میشه اطلاعات داد
شبنم هنوز نه هیچ علائمی ندارم فکر نکنم خبری باشه حتی علائم پریودی هم ندارم که فکر کنم به خاطر مصرف دوفاستون باشه مرسی خیال جون