2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156030 بازدید | 10472 پست
یکی از دوستای خیلی خوبم هم بعد سالها زحمت و سختی خدا چراغ خونشو روشن کرد از این بابت خیلی براش خوشحالم همیشه میگه باید مثبت اندیش بود گه گاهی اینجا رو میخونه همیشه میگه واسه همتون دعا میکنم
الهی مرا  آن ده که آن به 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فاطیمای عزیزم انشالا بحق بزرگی و مهربونی خدا بزودی زودی دل شما و همه دوستانم شاد بشه و چراغ خونه هاتون روشن....عزیزم همه بچهارو خاطرم هس...خداروشکر ک بیشتر دوستان با تحمل سختی ها و صبر به ارزوشون رسیدن...عزیزم داروهای گیاهی خیلی خوبن حتما پیگیر باش...و بعدشم با تزریق آمپولا ضخامت آندومتر بالا میره...توکلتون بخدا...
سلام منم به این جمع اضافه شدم جنین اهدایی میخوام کسی میدونه چطور باید پیدا کنم از اصفهان میخوام
تبالاخره تیکرو گذاشتم ,انشالله همه بچه های نی نی سایت این تیکرو بگذاران و فقط برا ی سوالهای بارداری اینجا بیام 
سلام منم به این جمع اضافه شدم جنین اهدایی میخوام کسی میدونه چطور باید پیدا کنم از اصفهان میخوام
تبالاخره تیکرو گذاشتم ,انشالله همه بچه های نی نی سایت این تیکرو بگذاران و فقط برا ی سوالهای بارداری اینجا بیام 
سارا جان خوش اومدی عزیزمو بابت مشکل که داری متاسفیم و همگی اینجا درکت میکنن دوستان اصفهانی زیاد داریم اینجا ان شاءالله به موقع بیان و کمکت کنن شبنم جان به دکترت اعتماد و بگو که ای یو کردی و طبق نظر ایشون بروو البته تو انتخاب دکتر هم دقت کن که نه ماه بارداری خوبی داشته باشی
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
سارای عزیز درس ک ما درد بزرگی داریم ک فقط خدا س که میتونه کمکمون کنه و راهمونو هموار کنه ولی اینجام دوستان خییییلی گلیم داریم ک وجودشون آرامش دهنده دلای شسکتمون..واقعا منکه مدیون راهنمایی دوستانمم...انشالا خدا واسشون بهترینو بخاد...ساری عزیز واس گرفتن جنین باید به کلنیک مشتاق مراجعه کنین..خیلی در مورد ریز کار اطلاعی ندارم...فقط میدونن هزینش 15 میلیون....تازه باید تو نوبت باشین تا کیس دهنده اسپرم و تخمک پیدا بشن..ک ممکن خیلی طول بکشه..تنها در صورتی ک بخاین میتونین از جنینای ک پی.جی.دی روشون صورت گرفته و دختر هستن بدون نوبت انتقال بدین..شرمنده من تا همین حد اطلاعات داشتم..اینام اطلاعاتی بود ک دکترم بهم داد..اگ راهتون دور میتونین با خود کلنیک تماس بگیرین و اطلاعات کلی رو بگیرین....
شبنم عزیزم دکتر من آی.یو.آی میکنه...ولی نمونه هش فریز نیس.. من فک میکردم فریز...ک اینطور نیس...نمونه گرفته میشه و تو محیط آزمایشگاه شستشو میشه و بلافاصله تزریق میشه.. تو انتخاب دکترتون حتما دقت کنید..وقتی با این سختی باردار میشین چرا تو انتخاب دکتر وسواس بخرج نمیدین...واقعا دوستان دیدم دکترایی ک با بیسوادیشون چ کسایی رو بدبخت نکردن..ی دکتر خوب و باسواد واس ادامه کارتون انتخاب کنین..انشالا بارداری خوبی داشته باشین و به سلامتی نی نی بیاد بغلتون...التماس دعا برای تموم دوستان خوبم...
نازلو جان مرسی از اطلاعات خوبت,اره میدونم که هزینه اش زیاد ,شوهرم فرهنگیه فقط تابستون میتونیم اقدام کنیم آخه راهم دوره از خوزستانم
سلام بچه ها کسی هست که جنین واسه اهدا داشته باشه تو اصفهان یا تهران فقط می خوام سید باشن ؟ به نظرتون کسی پیدا می شه این شرایط رو داشته باشه ؟
انما امره اذا اراد شیئا ان یقول له کن فیکون
کسی هست که با جنین اهدایی بچه دار شده باشه چند تا سوال ازش داشتم ؟
دوستای عزیزم سلام... شبنم جون خیلی بهت تبریک میگم. روزهای خوش مادرانگی گوارای وجودت. تو رو خدا هوای نی نیمونو داشته باش .. یلداجون دکتر ط و ک خییییلی خوبن. من خودم با ک احساس بهتری داشتم. به نظرم دوتاشون علمشون خوبه. با ک فقط میتونی اهداکننده و آزمایشاتشو ببینی. اما ط هیچی از اهداکننده بهت نمیگه. هر دوتاشونم الان نامه دادگاه میخوان که شما داری ساحل جون جدیدا نامه دادگاه خییلی سخت میدن. یکی از بچه های تایپیک بهم گفت. باید بری پزشک قانونی. بعد بری کلانتری محل تاییدیه بگیری و ... البته من پارسال نامه گرفتم از دادگاه شهید محلاتی این قضیه نبود و در عرض یک هفته بهم دادن... نامه از یک متخصص زنان که تایید کنه با هیچ روشی صاحب فرزند نمیشین رو به دادگاه میبرید. اونجا میرین قسمت عریضه نویسی. یک عریضه مینویسید. بعد میبرید دفتر الکترونیک. اونجا اصل عقدنامه و شناسنامه و کارت ملیتونو اسکن میکنه. شماره موبایل و آدرستونو میگیره. بعد از دو روز براتون پیام میاد که به دادگاه مراجعه کنید. ما که رفتیم یک ربعه بهمون دادن... نمیدونم الان چطوری میشه گرفت فاطیماجون فعلا فکر رحم اجاره ای نباش. الان فقط و فقط به خودت فکر کن تا ان شا الله وضعیت رحمت خوب بشه. مثبت فکر کن.. همه چیز درست میشه