2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156030 بازدید | 10472 پست
آره شبنم جان من ۱بار انجام دادم منتظر نتیجه ام
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شبنم جان دکترم ایز و میر نیست و دکتر دیگه ی هستن ک کلا کارشون آی.یو.آی و آی.وی.اف و میکرو هستش...دکتر من اسپرم شسته شده تزریق میکنه...توکلتون بخدا باش ..انشالا هر وقت به صلاحتون باش دلتونو شاد میکنه...انشالا این سری مامانی....
نه عزیزم منم کلی راه رو رفتم ۹ساعت راه دارم تا اصفهان
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤
یلدا کجایی؟ بیا یه خبر از خودت بده
سارا عزیزم انشالا و با توکل بخدا دلت شاد میشه.... شبنم عزیزم تو این مسیر واقعا باید صبور بود و همه چیزو باید بخدا سپرد...سعی کن ذهنتو مشغول کارای دیگه کنی ک دیگه در مورد این موضوع حساس نباشی و زیاد بهش فک کنی تا انشالا زوتر نتیجه بگیری...
ههههه شبنم منم خواب های قاطی پاتی حاملگی میبینم آخرین خوابم رفته بودم سونو کرافی بهم گفت دختره تعجب کردم چون فکر میکردم پسره حالا جالب اینجاست حاج کاظمم تو خوابم بود
نه منم عکس نگرفتم شبنم تحمل درد و ندارم برا من همون القاح اسپرم هم خیلی درد داشت
ممنون نفس جون من بخاطر نظم بیشتر احتمالا برم پیش ط ولی گویا دکتر ط هم واسطه داره واسه این کار نمیدونم راسته یا دروغ از ی طرف ترس امپولای تحریک تخمک گذاری وپانکچر مثل خوره افتاده به جونم
کلا که از جنین اهدا خوشم نمیاد حس خوبی بهش ندارم اگه تخمک از خودم باشه که فکر زدن کلی امپول جدای از اون پروژسترون دیونم کرده حتی یاداوریش هم ازار دهندس واسم شوهرم هم میگه نمیخوام پیر بابا بشم زودتر بهتر از طرفی میدونه که من بچه میخوام وبه حامله های اطرافم میبینم کلی غصه میخورم وناراحت میشم حالا من که دارم ادا درمیارم پشیمون میشه شوهرم😒