2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156040 بازدید | 10472 پست
سارا جون خدا رو شکر،منم از وقتی رفتم تو سیکل خیلی اروم شدم انشااله خدا واست بخواد و زود زود مامان بشی ما هم خونمون رو واست گلبارون کنیم
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
یلدا جون نمیدونم چی میشه اما احتمالا به زودی میام تهران،همو میبینیم حتما😍
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سهیلا جون بی بی چک ندارم،به شوهرم گفتم بخر اما گفت نه،اعصاب خودتو الکی خورد نکن تموم شد دیگه
سهیلا جون تو چکار کردی؟؟کی میری تو سیکل؟؟
فدات بشم،منم خیلی دوست دارم همتون رو ببینم
قوربونت برم عزیزم،من برم اتک وار بعد میام بحرفیم فعلا بای
مرسی یاس گل جون ...انشالله روزای خوب مادرانگی نصیب تک تک مون بشه به زودیه زود ....چشم هم بزرگواریتون رو میرسونم و هم گل پسر عزیزمون رو عوضتون می بوسم ....انشالله به زودی برای شما قربونتون برم
باید جای من باشی تا حس کنی* چقدر سخته عشقت بلرزه صداش * ببینی چطور حاضری جونتوبدی تا یه رویا بسازی براش{{{{{{ { عاقبت در یک شب از شب های دور کودک من پا به دنیا می نهد آن زمان بر من خدای مهربان نام شورانگیز مادر می نهد}}}}}}
یاس گل جوون خوبی ؟نیستی،ناراحت نباش عزیزم .ان شااله سری اینده جواب میگیری.همه ی ماها یه درد مشترک داریم پس هیچ وقت فک نکن تنهایی دوست عزیزم.به خودت برس و خودتو واسه دوره ی بعد اماده کن.
یاسی هنوز بی بی نزدیییی؟!.از ندادی ؟!! میام برات هاااااا من با اینکه به خونریزی شدید افتادم به اصرار شوهرم ازمو دادم باشه برو همین امروز از بدهه چه زود نا امید میشید شمااا
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
سلام مجدد لکه بینی دیشب کامل قطع شد،اما الان لکه بینی شدید قرمز دارم بی بی زدم منفی بود اما ترسیدم نکنه خارج رحمی باشه اون وقت تا برسم دکتر و بفرستنم اهواز حتما تو راه میمیرم ای خدا اگه صلاح نیست نده ولی خارج رحمی هم نباشه که دیگه طاقت این یکی رو ندارم بچه ها هماتوم چیه؟؟ تا حالا نشنیدم راستی پری و لکه بینیا بدون درد بودن در حالیکه من همیشه رو به قبله میشم یعنی چی شدم،اعصابم خورده بیشتر تا ناراحت باشم مرداد یه عروسیه واجب شده،اینم روی بقیه دردسرا متاسفانه راه دور هم هست
یاس گل جونم هماتوم تجمع خون هس به گمونم اطراف یا پشت جفت.این هماتوم باید با رقیق کننده های خون جذب بشه وگرنه احتمال سقط هس. نمیدونم مشکلت چیه عزیزم به اعصابت مسلط باش و آروم باش.شاید اگه بری بیمارستان سونو کنن بفهمن خارج رحمی هس یا نه.اگر خارج رحمی باشه دل درد خیلی شدیدی میده که سریعا باید جراحی بشه.