2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156040 بازدید | 10472 پست
بزرگواریتو میرسونم عزیز دلم .. انشالله به زودی خبر مامان شدن خودت خانمی
باید جای من باشی تا حس کنی* چقدر سخته عشقت بلرزه صداش * ببینی چطور حاضری جونتوبدی تا یه رویا بسازی براش{{{{{{ { عاقبت در یک شب از شب های دور کودک من پا به دنیا می نهد آن زمان بر من خدای مهربان نام شورانگیز مادر می نهد}}}}}}

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای خدای من😢
گفته بود...
خیلی خوشحال شدم مهشید جون
از وقتی خبرو خوندم تو پوست خودم نمیگجنم

حال وهواشون خوبه پس
هزار مرتبه خداروشکر

همش منتظر بودم پسر پارادیز جان دنیا بیاد اگه جیگر بود منم دوباره برم دنبال جنین
😊 درضمن عمه شدنتون مبارککک
قربونت برم گلم ....آره هزار ماشالله حسابی خوردنیه ....انشالله به زودی قسمت خودت بشه .....امیدوارم به حق این شبها و روزهای عزیز هیچ کس حسرت مادر شدن نداشته باشه و به زودی هممون دامنمون سبز بشه
باید جای من باشی تا حس کنی* چقدر سخته عشقت بلرزه صداش * ببینی چطور حاضری جونتوبدی تا یه رویا بسازی براش{{{{{{ { عاقبت در یک شب از شب های دور کودک من پا به دنیا می نهد آن زمان بر من خدای مهربان نام شورانگیز مادر می نهد}}}}}}
یاس گلم ناراحت نشو بالاخره نوبت مام میرسه نمیدونم چرا واسه خودم ناامیدم چون اصلا جور نمیشه وارد سیکل بشم چه برسه به اینکه فک کنم میگیره یا نه ولی تو امیدتو از دست نده
الهی مرا  آن ده که آن به 
دوستای گلم سلام،مرسی از همتون راستش زیاد ناراحت نیستم خیلی وقته خودمو به خدا سپردم ،انشااله خودش واسم بخواد راستش ناراحتم که خدا گناهامو نمیبخشه وگرنه تا حالا یه نگاهی بهم کرده بود بچه ها نمیدونم چم شده من فقط یه روز پری بودم الان فقط لکه بینی دارم فقط البته زیاد نیست اعصابم خورده نمیدونم چم شده وقتی پری شدم شیافتو قطع کردم اما پری هم قطع شد فقط لکه بینی دارم این یعنی چی؟؟ یعنی بعد ٥ روز از قطع شیاف دوباره پری میشم؟؟
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
مهشید جونم قدم شاه پسرتون ،والبته گل پسرمون مبارک
انشااله قدمش خیر باشه حتما حتما از طرف ما ببوسش به پارادایز جونم تبریک بگو بهش دعامون کنه
فدات بشم انشااله واسه مامان شدن تو جشن بگیریم
دارو هم انگاری نیست هر جا دیدی بخرو بردار کم کم ظاهرا تعداد بالا اصلا گیر نمیاد
موفق باشی عزیزم
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
نازنین جون فدات بشم انشااله خدا نی نیتو واست حفظ کنه،انشااله خدا واسم بخواد دعام کن
لیلا 282 پست ها : 2612 عضویت:1392/4/5 1395/3/26 - 11:04 صبحگزارش پست نامناسب لینک مستقیم سلام به همه دوستان ..... من اومدم چند نکته رو بگم و برم..... اول اینکه لطفا ناامید نشین..... انسان با امید زندست.... و قبول کنیم که فقط مرگ چاره نداره.... دوم اینکه نجربه خودم از میکرو بگم.... من فقط یه جنین برام انتقال دادن و دو روز مونده به ارمایش بتا لکه بینی داشتم.... کلی گریه کردم و به اصرار شوهرم رفتم ازمایش دادم با بی میلی جواب رو ار اینترنت گرفتم جون باید به مرکز اطلاع میدادم..... در عین ناباوری مثبت بود .... ولی با بتا پایین..... بهم گفنن باید از رو تکرار کنی دو روز بعدش.... روزی که رقتم از رو تکرار کنم خونریزی شدیدی داشتم که گفتم الکی دارم میرم.... ازمایش رو دادم و باز جوابش رو که دیدم 4 تا شاخ دراوردم.... بتا دو برابر شده بود.... یعنی با اون همه خونریزی ..... البنه متاسفانه تو هفته 5 یا 6 سقط شد ولی خب ..... امید داشته باشین و دنبال علایم نباشین.... ریاد هم تحقیق نکنین.... به پزشکتون اعتماد کنین.... ارامش داشته باشین زندگی عادی بکنین و توکل به خدا .... حتما میشه....

میشه برای صاحب خونه شدنمون یه صلوات بفرستین.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

فاطیما جونم دشمنت ناامید باشه انشااله نوبت ما هم میشه فقط یه نظر خدا کافیه،انشااله میشه
یاس گل جون کاش این دوتا جنینی که داشتی هم امتحان میکردی ازون طرف منم میومدم دیدنت عزیزم این حرفا چیه میزنی گناه کدومه این همه اسطوره تو تاپیک داریم که خیلی انجام دادن وبلاخره موفق شدن این حرفو نزن عزیزکم