2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156143 بازدید | 10472 پست
کنسل کردم رفت خوشبختانه یا بد بختانه سمت راست تخمدانم تیر میکشه ولی فولی من سمت چپه این سری کاش در امدشو داشتیم برای میکرو میرفتیم...
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
من عصر داشتم قرآن میخوندم گفتم خدایاااا نظرت راجع به گرفتن اهدامون چیه بگیریم خوبه یا صبر کنیم این آیه اومد؛ آنگاه که موسی به سن رشد و عقل رسید به او حکمت و کمال عطا کردیم و خداوند اینچنین پاداش به مردم نیکوکار می دهیم. آیه 14 سوره قصص خیلی دلم آروم شد راستش😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام دوستان یاس گل جون حرفات خیلی کمکم کرد من خونه مامانم خیلی راحتم خدا را شکر پدر شوهرم پیام داده تو الان مادر نوه منی و بتید برگردی شوهرم کمی ارومتر شده اما دنبالم نیومد همه مشکلات زندگیم زیر سر خانوادشن شوهرم دیروز پیام داده که مامانم میگه به خاطر بچه برو بیارش تا زایمان کنه بعد تکلیفش را روشن میکنیم حتی شوهرم هم از این حرف مادش بدش اومده بود احساس میکنم پشیمونه شاید چند روز دیگه حال و هواش عوض شه بیاد دنبالم برت برام دعا کنید هفته دیگه هم سونوی هجده هفتگیمه
نفس جون خیلی دلم گرفت،واقعا این همه استرسو ناراحتی حق ما نیست درد خودمون خیلی بزرگه نمیدونم چه حکمتی داره ،وقتی کسی رو میبینم که بارداره و ناراحته و بچه رو نمیخواد میخوام بمیرم از غصه اما فقط این نیست اون همه دردو غصه اون همه دارو و عوارض اون همه استرس و منفی شدن اون همه استرس بارداری،کاش حداقل با سلامت نی نی دلمون شاد میشدو زندگیمون رنگ ارامش میگرفت من در مورد مشکل دخملت زیاد نمیدونم اما درد دلتو درک میکنم با اینکه مادر نیستم انشااله مشکل خاصی نداشته باشه و همه چیزش نرمال باشه امیدت به خدا باشه اخه جایی جز در خونه خودش نداریم مرسی به خاطر جوابت
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
الی جون واقعا ناراحتیه امروزتو درک میکنم ،انشااله ماه دیگه واقعا میکرو با اینکه احتمالش بیشتره اما دوران سخت بارداریه سخت و داروهای خیلی زیاد در کنار کلی هزینس باور کن اگه بتونی با ایو باردار بشی کلی برد کردی خدا رو شکر سنی هم نداری میکرو رو بزار واسه اخرین راه ماه اینده حتما برو فقط یه چیزی؟؟دکتر فقط ٢ روز هست؟؟
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
ثمین جون مطمئن باش خدا هم راضیه،خدا رو شکر که دلت اروم شد
گل رز جونم خدا رو شکر که بهتری و خدا رو شکر که خونه مامانت راحتی به پدر شوهرت بگو همون که منو از خونه بیرون کرده باید بیاد عذرخواهی کنه و برم گردونه وگرنه نمیام خوبه که شوهرت اروم شده مطمئن باش هر چی زمان بگذره شوهرت اروم تر میشه هر چی تو محکمتر باشه بیشتر میفهمه که چه اشتباهی کرده همین که حرف مامانشو به تو گفته نشون میده که چقدر دلش واست تنگ شده و چقدر از این حرف مامانش ناراحته عجب مامان پررویی داره بگو خونه مامانم جام خوبه چرا بیام که بخوای بعد از زایمان تکلیفمو روشن کنی اگه راست میگی حالا تکلیفمو روشن کن،پرررو اما تو اینا رو نگو تو دلت بگو خخخخخ ولی باید خیلی سیاست داشته باشی در برخورد با خانوادش اصلا بهشون رو نده حتی وقتی زایمان کردی باید منت دارتم باشن عزیزم به نظر من شوهرت خیلی تو و بچه رو دوست داره حالا نمیدونم اون روز چرا این کارو کرده و از چی ناراحت بوده اما فقط اگه کمی سیاست داشته باشی میتونی بعد از تولد بچه ازش یه پدر و یه همسر خوب و خانواده دوست ازش بسازی که حرف خانوادشو وقی به ضرر خانوادش باشه از سرش میندازه بیرون فعلا خودتو بگیر و اصراری به رفتن به خونت نداشته باش میدونم زن متاهل دیگه خونه باباش مهمونه اما تحمل کن اونا هم خیلی بهشون زوره وباعث ابروریزیشونه که عروس باردارشون قهر خونه باباشه انشااله دخمل نازت صحیحو سالم باشه مارو بی خبر نذار
دوباره سلام دوستان عزیز من رفتم مسافرت جاتون خالی خوش گذشت امیدوارم سفرهای بعدی با نی نی باشهیاس گل جان مرسی که جوابمو دادی
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤
نفس جون الان دخترت خوبه ؟ امیدوارم تو ازمایشهای بعدی کاملا مشکلش هر چی که هست رفع بشه و شما بمونیو فقط لذت مادری گل رز جون یاس گل خیلی صحبتهای سنجیده ای کرده به نظر منم محکم وایسا مردا باید بدونن که زن واسه شخصیتش ارزش قاىله و بخاطر هیچ چی حتی بچش از غرورش نمیگذره به نظر منم فک کن خونه مامانت استراحت هستیو از این دوران لذت ببر مطمىن باش بزودی میاد دنبالت
سلام اول یه ببخشید بگم که هول هولکی میام میخونم میرم ج نمیدم اصلا وقتم امانم نمیده ولی در جریان همه چیزا هستم ان شالله که برای نی نی نفس و هانی مشکل نباشی توکل بر خدا رز جوون هی میخواستم بگم نمیشد همون موقع گفتم تا مساله شما با شوهرتون و خودتون حل نشده اصلا نی نی بی نی نی الانم به نظرم که حالتون که بهتر شد حتما به مشاور سر بزنین و الکی ذهنتون رو درگیر حاشیه خانواده نکنید تا خود شما نخواهید هیچ اتفاقی نمی افته اول باید خودتون مشخص بشید. نفس جوون و هانی جووون حتما یه نذری بکنید و ان شالله خبر سلامتیشون به ما بدین دوستان اگه موافقید یه نذر برای این دو تا دسته گلمون بکنیم به نظر من نیاز نیست یه چی طولانی باشه ه مهم اینه که با نیت قلبی واسه سلامتی نی نی ها بخونیم از حال خودم دیروز با اصرار همسری رفتم سونو دکتر میگفت که فولی قبلیت یا ازاد شده یا این یکی رشدش متوقف شده و بیشتر نظرش بود متوقف شده چون مایع لگنی دیده نشده اما من فکر میکنم یکی دیگه ساخته شده چون اندازه ش کمی متفاوت بود به هر حال گفت زنگ بزن مشورت بگیر و از اونجایی دکتر جان تشریف ندارن شنبه ای یو من که میخواستم برای یکشنبه فعلا کنسل شد به نظر تون روزنه امیدی داشته باشم ؟!!
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹