2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156150 بازدید | 10472 پست
مهربان جون دشمنت نا امید باشه عزیزم،با اینکه گفتی ازمایشا روزدادی و مشکلی نداشتی اما من ازت خواهش میکنم حتما برو پیش دکتر ط و ازمایشا رو زیر نظرش تکرار کن همه دکترا نمیتونن از انعقادی و ایمنی رو خیلی خوب تفسیر کنن یا دقت نمیکنن حتی دکتر ک کسایی رو که چند بار منفی شدن یا ازمایششون اشکال داره رو میفرسته پیش دکتر ط انشااله صبوریه تو هم نتیجه میده دوست گلم میایو با خبر مامان شدنت خوشحالمون میکنی من مطمئنم واسه ایو تو تهران عزیزم دکترای زیادی هستن کافیه کمی بگردی حتی واسطه ها هم میتونن ببرنت پیش یه دکتر واسه ایو ،خوب یکمی هزینه هات زیاد میشه اما در عوض تو شهر خودتی اگه خواستی بگو تا راهنماییت کنم اما به تو هم نصیحت میکنم حتما حتما ازمایشا رو پیش ط تکرار کن شاید هزینه بر باشه اما دیگه خیالت راحت میشه لازم نیست بهش بگی اهدایی هستی یا پیشش میکرو کنی بهش بگو انتقالات منفی میشه خودش دیگه میدونه انشااله دستش واست خیر باشه
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
مهربان جون درسته البته انتقال فرش هم داره،هر دوشون خوبن هر کدوم حسنایه خودشو داره با توجه به شرایطت و اینکه رفتن پیش کدوم راحت تره تصمیم بگیر موفق باشی عزیزم
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

ثمین جون خدارو شکر که شوهرت راضیه پیدا کردن اهدا کننده سید خیلی سخته اما انشااله قسمتی داشته باشی که هم شما و هم همسرتون راضی باشین عزیزم اس اهدا رو خیلی از مراجع اجازه دادن بعضیا گفتن فقط از طریق ای وی اف اما بیشترشون گفتن از طریق ایو ای هم مشکلی نداره به شرط اینکه رابطه و نظری نباشه انشااله خدا هم راضیه اونقدری فرقی با تخمک اهدایی نداره فقط فرقش اینه که هنوز بین مردم و جامعه جا نیافتاده انشااله خدا به همه بچه سالم و صالح بده امین
ارکیده جون وقتی حرفات رو خوندم خیلی ناراحت شدم هیچی سخت تر از ،از دست دادن بچه ای نیست که هزار امید بهش داری ارکیده جون میدونم دلت شکسته اما فکرشو بکن اگه خدای نکرده به دنیا میومد و مشکلی داشت چی؟؟ از لطفو رحت خدا ناامید نشو من با اینکه همه درها به روم بسته شد بازم به رحمتش اعتماد دارم امیدوارم زندگی روی خوششو بهت نشون بده البته خیلی زود دوست گلم قبلا دوستی داشتیم که یه پسر با مشکل ژنتیکی خاص داشت خیلی سختی میکشید بعد به خواست خانواده و پزشکش تصمیم گرفت میکرو کنه با اس اهدا خدا رو شکر حالا یه دختر سالمو مامانی داره خیلی هم راضیه از کاری کرده انشااله قسمت تو هم بشه میدونم چقدر روزات تلخن سعی کن ورزشو پیاده روی کنی هم واسه روحیت خوبه هم واسه انتقال اماده میشی،اگه کمکی از دستم بر میاد خوشحال میشم کنارت باشم موفق باشی عزیزم
الی جون خوبی؟؟ کی ازمایش داری؟؟
نفس جون خوش خبر باشی انشااله
گل رز جون کاشکی میومدی و از خودت بهمون خبر میدادی،البته انشااله اشتی کردین و با شوشو دارین اسم انتخاب میکنین من هنوز شیرینی میخواما
یاسی جونم نمیس جونم موز جونم رویا جونم کجاییین دلم براتون تنگشده،کاشکی میومدین دوباره
فاطیما جونم تو حداقل بیا
یاس گلم خیلی اعصابم بهم ریخته این داروها واقعا عوارض داره.دو بار اول که من آی یو کردم به من قرص دوفاستون میداد اما اینبار بهم شیاف پروژسترون داد گفت شاید برات شیاف بهتر از قرص جواب بده شیافا ۱۵ تا بود تا ۱۲ تاشو که مصرف کردم مشکلی نبود ولی بعدش اون خارش شدید برام پیش اومد که زنگ زدم مطب دکتر ایز گفتم من همچین مشکلی برام پیش اومد گفت به احتمال زیاد قارچی شده برو متخصص زنان.دیروز رفتم متخصص زنان بهم پماد داد بعد بهش گفتم من تحت درمان پیش دکتر ایز هستم و تا الان جواب نگرفتم به نظرتون احتیاج هست آزمایش دیگه ای انجام بدم تمام آزمایشاتمم نشونش دادم حتی سونوها گفت نه هیچ مشکلی نداری.به خدا دیگه نمیدونم چیکار کنم این چند شبه همش با گریه خوابیدم
ممنون دوستان از راهنماییتون دوستان میشه آدرس دکتر ط رو بهم بدین ؟؟ یاس گل عزیزم میشه بهم درخواست دوستی بدی بهم چند تا سوال داشتم آخه من درخواست میدم ولی نمیشه ممنون میشم اگه درخواست بدی.
دستهایم به آرزوهایم نرسید، آنها بسیار دورند اما درخت سبز صبرم میگوید امیدی هست دعایی هست خدایی هست...
بچه ها ممنون از حرفای قشنگ و همدردیاتون ولی هنوز شوهرم نیومده دنبالم پریروز از بس گریه کردم و خودما زدم کمی لک دیدم مامانم زنگ زد به شوهرم گفت ولی اون گفت با هر چی رفته خودشم برنمیگرده شب پیام داد اگه مویی از بچه کم بشه بلدم باهات چیکار کنم مامانشم فهمیده بهم زنگ زده که خودت برگرد انقدر گریه کردم که نگو واقعا بلاتکلیفم یه ادرس دکتر واسه سقط پیدا کردم ولی خیلی میترسم خیلی