2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156150 بازدید | 10472 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم والا خودم هم دیگه قاتی کردم بچه ها راسته که میگن دکتر چ اس هاش فریزه؟ من که اونم یبار رفتم منفی شد نمیدونم بازم برم چ یا نه بچه ها دکتر چ خوبه یا ایز؟ راستش من بسته جنین فریز دارم دیگه واقعا نه دلش و دارم برم اونارو انتفال بدم نه روحیش و همش منفی میشه
دستهایم به آرزوهایم نرسید، آنها بسیار دورند اما درخت سبز صبرم میگوید امیدی هست دعایی هست خدایی هست...
مهربان جان یه بار از ایمنی و انعقادی تو ببر پیش دکتر ط نشونش بده شاید فاکتور های دیگه لازم باشه که از بدی شاید دقت ازمایشگاه کم بوده؟!!
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
سلام دوستای گل.هانی جان خداوند بهتون ببخشدش و شادیتونو هر روز بیشتر کنه مرسی لطف کردی.یاس گل ممنونم انشالله بازم بیان و از تجارب اهداشون برام بگن. یلدا جونم تو از اول همه سوالامو جواب دادی و تنهام نذاشتی انشالله خدا خودش نظری بهتون بکنه و فرزند سالم و صالح بیاری.میدونی یلدا ژنتیک مهم هست خیلی ام مهمه ولی من همیشه ی ای مدت به خدا میگم که حالا که این قسمت ما بوده کمک کن انقدر بچمون خوب و صالح و از همه لحاظ عالی باشه که حتی از نطفه خودمونم بهتر. خوبه بچه از ژن آدم باشه ولی صالح نباشه؟؟؟مهم اینه که 30 سال دیگه انشالله وقتی به عقب نگاه میکنی راضی و خوشحالی و وقتی پیش روتو میبینی،میبینی که عروس دوماد داریو و شایدم نوه های بامزه...مهم اینه که مام با توکل به خدا یه زندگی طبیعی خوب و شاد و بدون حسرت داشته باشیم.
مهربان جان مسائل اعتقادیتم در نظر داشته باش.برا احکام اس اهدایی شرایطی هس(جدایی و صیغه و...) در غیر این صورت گفتن اشکال کلی داره. عزیرم فقط خواستم اطلاع بدم وگرنه هرکس نظرش محترمه
یلدا جون چقدر کار خوبی کردی رفتی کلاس خیاطی ،مطمئن باش خیلی توی روحیت تاثیر داره واسه بچه یلدا جون پذیرش جنین واسه اقایون خیلی راحت تره این طوری حس میکنه با شما شرایط مساوی داره بعدا توی مسائل تربیتی هم ممکنه اختلاف پیش بیاد به شما بگه چون بچه تو هست و مال من نیست اینکارا رو میکنی به نظر من یه کوچولو صبر کن و به شوهرت کمک کن تا تصمیم درستو بگیره باهاش نجنگ بهش اطمینان بده و در اخر کاری رو بکن که شوهرت بهش راضی تره باور کن وقتی به دنیا بیاد واست فرقی نداره وخیلی عزیزه اینی که میگی به جنین حسی نداشتی بهت بگم یلدا جون خیلی از خانوما که بچه خودشون رو باردارن و یا مخصوصا اونایی که با میکرو باردار میشن تا وقتی بچه تکون نخوره و شکمشون حسابی نیاد جلو بهش حسی ندارن یعنی باورش ندارن سعی کن زیاد بهش فکر نکنی وقتی اینجوری میگی حتما همسرت ناراحت میشه اخه حتما با خودش میگه این بچه که کلا مال من نیست واسه تو که حداقل تو شکمته این حسو داری پس من چی بگم سعی کن راضیش کنی وگرنه با دلش راه بیا مطمئن باش اینجوری بهتره تا همه مشکلات حل نشده نرو تو سیکل
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
سلام به بچهای امید زندگی من خیلی وقته اینجا نیومدم اونایی که مامان شدن هزار مرتبه شکر اونایی هم که تو اقدامن امیدوارم هر چی زودتر مامان بشن آخه حس و حال مادر شدن خیلی خوبه هر چند من فقط تا پایان ماه هفت این حسه قشنگو تجربه کردم ولی خدایی که میگن مهربانه نزاشت که این حسو بیشتر تجربه کنم و دختره قشنگمو بغل کنم دختری که از خونه خودمو شوشو بود دختری که یه عمر آرزشو داشتم چه کنم که کاری از دستم برنیومد به خدا این دردی که دارم میکشم خیلی سخته از خدا میخام این دردو نصیب کسی نکنه.از اونجایی که من توی اقدام بودم خدا به من معجزه شو نشون داد ولی زودی از این معجزه پشیمون شد کلا من روحیم خیلی داغون شد شوشو منو با اصرار برد پیش ط تا میکرو کنیم با اس شوشو من میکرو شدم با ۷ جنین بار اول منفی شد با ۴جنین بار دوم مثبت شد ولی زودی سقط شد رشدش نرمال نبود که این احتمالو دادن که مشکل ژنتیکه الان دیگه تصمیم به بارداری با اس اهدا دارم ولی از نظر روحیه و هیکل کلا داغون شدم هیکلم چاق شده شکم زایمانم هنوز آب نشده هر کاری میکنم نمیتونم لاغر بشم جوری شدم همش اشکم سرازیر میشه نمیدونم چجور خودمو توصیفکنم در کل داغونه داغونم ولی با این روحیه افتضاح نمیدونم برم تو اقدام یا نه....ببخشید اینقدر حرف زدم بخدا دلم آتیشه الان دخترم باید بود و برام حزف بزد برام شیرینکاری بکرد و من قهقهم تا آسمون برفت ولی افسوس که آهم تا آسمون رفت
عسل جون خیلی ناراحت شدم،پیش دکتر ایز میری؟؟ عزیزم حتما برو زیر نظر یه دکتر زنان و ازمایشای تکمیلی و انعقادی رو انجام بده دکتر ایز متخصص زنان نیست واسه همین نمیتونه مشکلاتو بررسی کنه عزیزم شاید شیافا پروژسترون باشن برای بالا رفتن احتمال بارداری از کجا میدنی واسه عفونتن؟؟ حالا هم دست دست نکن حتما برو دکتر و واسه عفونت ازمایش بده هر چند بعید میدونم با وجود عفونت انتقال بدن عسل جونم حتما ازمایشا رو بده وگرنه جز ناراحتی و عوارض داروها چیزی نصیبت نمیشه انشااله دفعه دیگه مامان میشی عزیزم گریه نکن
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
افا جون واقعا حرفت درسته اما اینو یادت باشه که ماها که موضوع مشکلمون رو از همه پنهون میکنیم شوهرامون هم نمیان با گفتن موضوع مهر تایید به ناتوانیشون بزنن به نظر من احتمالش کمه که نخواد واسش شناسنامه بگیره ولی واقعا الان میفهمم که چرا اینقدر دکترا اصرار به گرفتن نامه دارن بچه ها حتی اگه اطمینان کامل به شوهراتون دارین نامه دادگاهو بگیرین یا حداقل یه تعهد کتبی که خدای نکرده مشکلی پیش نیاد اینجوری دادگاه مجبور به گرفتن شناسنامه میکنه اقایون رو هر چند نفقه و ارث بهشون تعلق نمیگیره
پگاه جون خوبی؟؟شما چکار کردین؟؟ کی میری تو سیکل انشااله