2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156150 بازدید | 10472 پست

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

عسل جونم فدای دلت بشم میدونم چی میکشی وقتی تو سیکلیم خیلی فشار روحیه بیشتری داریم سعی کن اروم باشی اخه راه دیگه ای نیست عزیزم خارش شدید از عوارض پروژسترونه و واسه بعضیا پیش میاد کسایی که خارش میگیرن رو معمولا میگن امپولشو بزن این احتمال رو بده که قارچ نباشه و اون حساسیته باشه واسه دکتر هم بهتره پیش دکتری بری که کار ای وی اف انجام میده در مورد ازمایش ایمنی اونا دقت بیشتری دارن حتما برو
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
عسل جونم فدای دلت بشم میدونم چی میکشی وقتی تو سیکلیم خیلی فشار روحیه بیشتری داریم سعی کن اروم باشی اخه راه دیگه ای نیست عزیزم خارش شدید از عوارض پروژسترونه و واسه بعضیا پیش میاد کسایی که خارش میگیرن رو معمولا میگن امپولشو بزن این احتمال رو بده که قارچ نباشه و اون حساسیته باشه واسه دکتر هم بهتره پیش دکتری بری که کار ای وی اف انجام میده در مورد ازمایش ایمنی اونا دقت بیشتری دارن حتما برو
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
مهربان جون واست درخواست فرستادم خوشحال میشم بتونم کمکی کنم بهت
رز جونم درخواست دوستیمو قبول کن
رز جونم از حرفات معلومه که شوهرت حسابی بچه رو میخواد فکر کنم از کارش پشیمونه اما میخواد غرورش حفظ بشه،از خونه کردتت بیرون یا خودت رفتی؟؟ کاش میرفتی پیش مادر شوهرت
رز جون اینکارا رو نکن یعنی چی خودمو زدمو گریه کردم؟؟؟؟ دیگه نبینم دنبال دکتر بگردی این بچه حاصل یه عمر صبوری و تلاشته حاصله یه عمر انتظار شوهرتم که خیلی میخوادش قبلا هم که گفتی شوهرت خیلی خوبه و زندگیه خوبی داری حالا عصبی بوده یا مشکلی داشته یا بار روحی مساله واسش سنگین بوده نمیدونم اما اینو بدون زندگی با مردایی که مشکل باروری دارن سخته و با بقیه مردا فرق داره مسلما سعی میکنن مردونگیشونو ثابت کنن یا بهتون بفهمونن که قدرت دستشونه در مورد همسرت فکر میکنم یه کوچولو هم میخواد بهت بفهمونه حالا که با اهدایی بارداری باید بیشتر ازش حساب ببری
رز جون انشااله بتونی تصمیم درست بگیری اما عزیزم اینو بدون انشااله وقتی رفتی سر خونه و زندگیت هم باید همیشه بدونی مردای ما یکمی نازدارن ممکنه رفتارای اینجوری ازش بازم ببینی همیشه تو برخوردات سعی کن از جرو بحث باهاش دوری کنی به قول مامانم دم به دمش نزار تا بچه یکمی بزرگ شه و شیرین شه شاید از این حرفا بزنه ولی ببین حرفم درست بود هم شوهرت خیلی بچه رو میخواد هم واقعا میترسه که کسی اهدایی بودنش رو بفهمه صبور باش دیگه هم بهش زنگ نزن مطمئنم هم پشیمونه هم دلش تنگ شده اما نمیخواد کوتاه بیاد صبور باش من هنوز منتظرم اشتی کنین با هم برین پست واسم شیرینی بفرستین
رز جون همین که گفته یه مو از سر بچه کم نشه غیر مستقیم گفته که برگردی متاسفانه همونجور که یاس گل جون گفت بعضی از اقایون که دچار این مشکل میشن از این راهها به قولی میخوان خودشونو اثبات کنن به نظرم اگه خونواده شوهر فهمیده ای داری برو خونشون همین باعث میشه شوهرت بیاد اونجا دنبالت
سلام دوستان خوبید دیروز من رفتم سونو ضخامت ۶ و ی فولی ۱۷*۱۴داشتم بعد اون همه دارو همش یه دونه😖😔 خلاصه چون روز یازده پری بودم فولی بزرگ شده بود زنگ زدم دکتر ت گفتن همون روز چهارده امپول بزن راستش میترسم تا اون موقع ازاد بشه اخه یک شنبه که دکتر هست میشه روز ۱۷چیکار کنم من گفتم اگه بشه فردا برم که دکترم هست ولی اونا اصرار دارن یکشنبه برم تو رو خدا راهنماییم کنید تازه گفت دیگه سونو نگیر 😞😟😟😟
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
الی جان اگه برا ای یو میخوای بری همون روز قبلش یه سونو برو خود در تر هم انجام میده چک کن که آزاد نشه چون برا من پیش اومد که آزاد شده بود ولی دکتر چ به اصرار ای یو کرد که متاسفانه منفی شد
دستهایم به آرزوهایم نرسید، آنها بسیار دورند اما درخت سبز صبرم میگوید امیدی هست دعایی هست خدایی هست...
چرا هیچکی به من توجه نمیکنههه😥😢😢
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
چرا هیچکی به من توجه نمیکنههه😥😢😢