الهی ... نگاهی... می خواهم مادر شوم چشیدن لذتی دیگر از زندگی لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرم
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم
🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما
👪💑
می خواهم مادر شوم
م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
سلام دوستان یلدا جوون یه چیزی به ذهنم رسید گفتم بپرسم ازت با توجه به اینکه بارداریت پوچ شده احتمال اینو دادی که یه وقت مشکل ایمنی یا انعقادی داشته باشی چون یادمه بتا هم خوب بوده ؟!!
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
👪💑
می خواهم مادر شوم
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
سلام الی جونم اخه معمولا میگن پوچ شدن به اسپرم یا تخمک مربوطه با این حال من تصمیم گرفتم قبل شروع دوباره ایمنی وانعقادی رو بدم بتام خوب نبود الی جون روز چهارده انتقال 129 بود وقتی پوچ بودن تشخیص شد به 450 رسیده بود موندم برم پیش دکتر ک یا ط میخوام اس بگیرم اگه خدا بخواد
یلدا جوون بهتره قبل این هزینه ها این هزینه رو هم تقبل کنی خیالت راحت میشههر دو دکترای حاذقی هستن وقت ط هزینه هاش بیشتره
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم مادر شوم
🚼
👪💑
می خواهم مادر شوم
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
یاس گلی عزیز. من به جنین شناس مهر اعتماد دارم خیلی. به نظرم اگه کیفیتشون خوب نبود هیچ وقت برات فریز نمیکردن. من اونموقع خیلی از کیفیت جنین هام می پرسیدم. همشون می گفتن اگه خوب نباشه اصلا فریز نمی کنیم. هانیا جون ان شاالله عمل دخملی هم خوب و راحت انجام میشه. واقعا ماههای اول سخت عست دیکه دوتا فرشته باشن دیگه بدترر.
سلام به همه ی دوستای مهربون.خیلی وقته نیومدم.. به همه دوستانی که نینی هاشون رو بغل گرفتن صمیمانه تبریک میگم. یاس گل و یلدا جون و بقیه دوستانی که تو اقدامید دست از تلاش برندارید انشالله بزودی مامان نینی های ناز میشید روحیه خیلی مهمه امیدوارم که مقاوم باشید. از خودم بگم نینی ماهم دخمله تا الان خدا رو شکر همه چی خوب بوده از خدا میخوام که همه منتظرا این لحظات شیرین رو تجربه کنن. امیدتون بخدا باشه انشالله موفق باشید.
سلام مینوجون خییییییییییییییییییلی خوشحالمون کردی اومدی. خدا رو شکر که همه چی خوبه ان شاالله این ماههای آخرم به خوبی و آرامی سپری کنی. ما رو از خودت بی خبر نذار. بازم هوای دخملمونو داشته باش
راجع به ابن سینا هم باید بگم ابن سینا خیلی کترشون مرتب تر و لهتر از رویانه به نظرم اما برای سرایط خاص ما باید تو نوبتهای بعضا دوسال به بالا موند و شرایط فریز نگه داشتنشون به درد ما نمیخوره اصلا. وتسه همین از این تاپیک بچه ها ابن سینا نمیرن
سلام پارا جان. فدای تو. دخملی همه وقتمو گرفته. بچه داری خیلی سخته. خصوصا وایه ما که از روز اول این دکتر و اون دکتر واسه چکاپشیم. شما چطوری؟دیگه آخراشی به سلامتی
من هفته سی ویکم هستم ودکی گفته توی سی وهشت هفتگی سزلرین میکنه ترشحات واژن دارم که غلیظه ولی سوزش وخارش ندارم امونمو بریده این ترشحات کرم رنگه گاهی هم متمایل به زرد میشه خیلی میترسم دیروز هم رفته بودم خرید پیاده راه رفتم امروز کمر درد کردم دارم سکته میکنم ازترس شما ترشحات داشتی؟ چطور بود؟ تا کی داشتی؟
خدایا!
امروز زندگیم را دردستان توانمندت قرارمیدهم وبه تو توکل میکنم که چراغ هدایتگر راهم باشی....