2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156169 بازدید | 10474 پست
ساحل جان من میکرو کردم و از ای یک تو تهران خبر ندارم و فقط میدونم دکتر ایز تصفهان و چ گرمانشاه و ت مشهد آی یو میکنن و دیگه جزییاتو نمیدونم. خودم هم از نظر سنی و کاری وقت نداستم که چند ماه بیام و برم واسه آی یو
من به حساب خودم امروز قرص خوردم 😑
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نی نی جون مرسی عزیزم،اولش خیلی بیشتر بهشون اعتماد داشتم راستش الان نه زیاد ،اخه چیزایی دیدم که ناراحتم میکنه شاید من زیادی حساس باشم شاید فعلا که قرار به ایو و یا بانکچر مجدده حالا ببینم خدا چی میخواد
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
مینو جونم پارادایز جونم خدا رو شکر که خوبین ونی نیا هم خوبن انشااله سالم بیان بغلتون و زیر سایه پدرو مادر بزرگ بشن مارو هم دعا کنین
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
سارا جونم اگه انشااله میخوای به زودی بری تو سیکل اسید فولیک ٥ و اگه فعلا برنامه ای نداری اسید فولیک ١ بگیر عزیزم
الی جونم به سلامتی انشااله این بار تو مامان خوشکلمون باشی ما رو بی خبر نزار موفق باشی عزیزم
نفس جونم خوبی؟؟حسابی سرت شلوغه ها فکر کنم بچه داری خیلی سخته انشااله سلامتو شاد باشین ما رو از سلامتیه گلتون بی خبر نزار
یلدا جون بهتره یکمی خودتو از مسااله انتقال دور نگهداری برو ورزش ،نی نی خواهرتم گزینه خوبیه سر حال و اماده که شدی برو تو سیکل و با خوشحالی امپولاتو بزن اخه اخرش یه نی نیه تپلو نانازه
من دو اسفند ای یو ای کردم باردار شد م بعد از سه میکروی ناموفق و چندین بار ای یو ای که دیگه حسابشا ندارم الان نمیدونم خدا را شکر کنم یا اینکه قبول کنم اشتباه کردم خیلی حال روحیم خرابه احتیاج به درد دل دارم خیلی تنهام خیلی
اولش همه چی خوب پیش میرفت تا اینکه کم کم بهانه گیریای شوهرم شروع شد اولش خیلی بچمون بچمون میکرد و ذوق باورتون نمیشه چقدر زندگیمون عوض شده بود همه حسرت پدر بچه منا میخوردن حتی یه بار بهم گفت من یادم رفته اصل قضیه چیه و عاشق بچمم تا اینکه یه روز تو خونه یه بحث الکی شروع شد و شوهرم حسابی قاطی کرد و منا از خونه انداخت بیرون
مثل خر توی گل موندم به اصرار خودش دکتر میرفتم از بس میگفت من عاشق بچم تورو خدا نصیحتم نکنید که اشتباه کردم خودم میدونم فقط کمک میخوام بد جور به سرم زده بچه را دنیا نیارم زندگیش خراب میشه میدونم