2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156169 بازدید | 10474 پست
یاس گل و ساحل جون. دیروز پیاماتونو دیدم اما نمیتونستم پیام بدم.دوستم قبلا گفته بود دکی چ بعد عید صبح ها از 8 تا 4 بعد از ظهر مطبه و البته آخر اسفند رفته کانادا و قرار بوده تا آخر فروردین بیاد اما نمیدونم الان اومده یا نه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نازنین جون و نفس جون دختر من سیزده ماهگی وقت عمل داره و الان دخترا هفت ماهشون تموم شده. هم ما و هم دخترم خیلی سختی کشیدیم تا شرایطش بهتر شد و هم اون و هم ما تونستیم خودمون رو با وضعیتش وفق بدیم. البته ناگفته نماند گروه مامانایی که بچه هاشون این مشکل رو داشتند خیلی بهمون کمک کردند و مثل دوستایی که اینجا دارم بسیار مهربون و همراه هستند. از نظر من دوستای این تاپیک و دوستای اون گروهم مثل فرشته هایی هستند که خدا سر راه زندگیم قرار داده تا کمکم کنه. خدا رو شکر بعد از واکسن شش ماهگیشون سختیهاشون یه کم کمتر شده. اما خداییش پوستم کنده شده این مدت. ناشکری نمی کنم و با وجود همه سختیهاش و کم خوابی ها و اعصاب داغون شدن هاش بازم شیرینی های خاص خودشون رو دارند و دلمون به همون لبخندا و شیطنتهای گاه گاهشون خوشه. شوهرم یار همیشه همراه و دلسوز منه که اگه اون نبود اصلا نمی تونستم تو این راه سخت دوام بیارم. خداییش بهتر از من بچه داری می کنه و صبورتر از منه. به همون اندازه که من دوستشون دارم اونم دوستشون داره و کاملا بهشون حس پدری داره و بدون هیچ اغراقی می گم که اون قضیه اهدا رو هردومون فراموش کردیم. هرکی دخترا رو می بینه می گه عدالت خدا رو ببین یکیش شکل مامانه شده یکیش شکل باباهه و هر بار که شوهرم این حرف رو می شنوه رو آسمونا سیر می کنه
نفس جان خدا رو شکر که دخترت مشکلی نداره و به سلامتی زایمان کردی عزیزم. برات شیرین ترین دوران مادری رو آرزو می کنم. برای همه دوستانی هم که باردارند یه بارداری کامل و راحت و بدون سختی رو آرزو می کنم. دوستانی که در حال اقدام هستید صبر و امید خودتون رو از دست ندید که ظفر نزدیکه و مطمئن باشید که رحمت خدا خیلی زیادتر از خواست ماست
عزیزم دخترم شکاف کام داره. که به احتمال زیاد براثر استرس من در دوران بارداری این اتفاق براش افتاده چون کام بین هفته یازده و دوازده شکل می گیره من تو اون دوران تو محل کارم استرس زیادی داشتم.
یلدا یکی از خانم ها بچه اش به دنیا اومده.میخواد جنین هاش ر اهدا کنه.اگه میخوای بیا تواین تاپیک http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1249051&postID=52426868

میشه برای صاحب خونه شدنمون یه صلوات بفرستین.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه من چهارشنبه آی یو شدم ایشالا ایندفعه نا امید نشم.راستش یه موضوعی هست که نمیدونم گفتنش درسته یا نه ام به نظرم شاید بد نباشه بگم شاید کمکی باشه به بچه های اینجا.اون هفته وقتی تو مطب بودم با یه خانمی صحبت کردم که از دست دکتر چ خیلی عصبانی بود وقتی دلیلشو پرسیدم گفت که ۴ مرتبه پیش ایشون آی یو شدم و هزینه هاش خیلی بیشتر دکتر ایز هست یعنی هر بار ۸۰۰ داده به غیر از سونو که تو مطب بوده و هزینه داروها و اینکه نمونه اسپرم دکتر چ فیریز هست در صورتی که دکتر ایز نمونه هاشو فیریز نمیکنه و من هر بار خودم دیدم نمونه هارو همون لحظه براش میارن
سلام دوست جونیا همیشه همیشه یادتونم و دارم براتون دعا میکنم که زود زود به ارزوهای قشنگتون برسین عسل جون بله حرف اون خانم کاملا درسته و من خودم میدیدم نمونه مال همون روز بود و سریع تزریق میشد و هزینه اش هم واسه پنج بار اول دو و نیم و دفعه های بعد دویست بود
عاقبت یک شب در این شبهای دور کودک من پا به دنیا مینهد.... آن زمان بر من خدای مهربان نام شورانگیز مادر مینهد
هانیا جون انشالا خدا همه چیز را برای تو و دختر گلت به بهترین شکل پیش ببره عسل جون شما هم توکلت به خدا باشه
عاقبت یک شب در این شبهای دور کودک من پا به دنیا مینهد.... آن زمان بر من خدای مهربان نام شورانگیز مادر مینهد