2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156169 بازدید | 10474 پست
شلر جون،نفس جون ساحل جون مرسی از کمکتون متاسفانه این ماه هم از دست رفت تا ببینم ماه دیگه چی میشه
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
یلدا جون نمیدونم شاید ماه اینده رفتم انتقال اما ترجیح دادم چند بار برم ایو حالا ببینم چی میشه خوشحال شدم که گفتی شوهرت راضی شده انشااله که تصمیم درستو زود بگیرین و کاری کنین که هر دوتون راضی باشین فراموش نکن نیت مامان یه نی نی سالم و صالح شدنه موفق باشی عزیزم
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

هانیا جون خیلی خوشحالم که شرایط خوب شده انشااله دخملی هم عمل میکنه و همه سختیها تموم میشه عزیزم خدا دخترات رو حفظ کنه مرسی که پیشمون میای
نفس جونم انشااله این سری هم جواب ازمایشا اکی باشه و تو هم دیگه خیالت راحته راحت ببشه
سوگولی جون خیلی خیلی ممنون که اومدی خیلی خوشحال سدم وقتی دیدم غیر از دوستایی که میشناسیم اونایی که مامان شدن میان و به ما امیدواری میدن عزیزم واست درخواست دوستی فرستادم اگه ممکنه قبول کن گفتم شاید دوست داشته باشی بگی کجا ایو ای و کجا ای وی اف کردی ،و البته اس اهدایی رو از کجا گرفتی تا کمکی باشه واسه ماها که هنوز تو راهیم خدا گل پسرتو واست حفظ کنه خانواده مهربونتو خوشبخت
عسل جون منم شنیدم که اس های دکتر چ فریز هستن اما خوب میگه ازمایش شدن و کیفیت اس ها عالیه واسه همینه که درصد موفقیتش بالاس،البته قبلا بیشتر بود الان کمتر ازقبل شده اما کلا امارش بد نیست و حسنش اینه که خانومه واسه کسایی که حساسن دکتر ایز هم دکتره خوبیه فرش بودن اس ها هم یه حسنه اما خوب ممکنه یه نفر تو یه موقعیت خاص کیفیت اس خوبی نداشته باشه به هر حال این مشکل تو اهدا فرش هست منم متاسفانه بعد از ای وی اف متوجه کیفیت اس اهدا کننده خیلی پایین بوده و این یکی از عواملی بود که باعث شد فقط دو تا جنین داشته باشم حرف شما درسته مگه ما چقد فرصت داریم راه دور و متاسفانه هزینه های زیاد و موقعیت خانوادگیمون اجازه نمیده هر کاری بخوایم انجام بدیم فرصت تجربه هم نداریم باید خیلی تحقیق کنیم و راه درستو انتخاب کنیم متاسفانه تو زمینه نازایی دکتر دلسوز من هست و اکثرا فقط به فکر جیبشونن دکتر ایز هم امار خوبی داره فقط حیف که اقاس
هدیه جون خدا رو شکر خوبی،ما رو بی خبر نزار دلمون واست تنگ میشه کاش منم تو شهری بودم که دکتر واسه ایو بود اون وقت تندو تند میرفتم ایو دیگه دارم نا امید میشم همه تلاشام بی ثمره همیشه تیرم به سنگ می خوره
گله کردن چه فاید داره عزیزم؟؟ وقتی پرونده رو از بخش ای وی اف گرفتم توش یه برگه بود که مشخصات و کیفیت اس رو توش نوشته بود وقتی خوندم خیلی ناراحت شدم اما دیگه دیر بود متاسفانه کار با واسطه همینه یک میلیون هم پول اس و ازمایش ازم گرفت هشت تا تخمک داشتم واسه همین برای انتقال جنینا نمیرم تو کارت که چیزی از کیفیت ننوشته منم امیدی به با کیفیت بودنشون ندارم یعنی احتمال میدم جنین ها هم ضعیف باشن واسه همین میخوام از اول شروع کنم
یاس گل با این حال من ترجیح میدم با ط برم چون واسطه در کارنیست وخودش دستش تو کاره واسم قیافه مهم بود اینو نمیدونم چیکارکنم!!! عجیبه کارشون همینجوری گرفتاری داریم چی میشه ی ادم سالم بیارن حداقل ازمایش اسپرم بگیرن از طرف خیلی نامردیه اینجوری