2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156169 بازدید | 10474 پست
به سلامتی عسل جون ان شاءالله بگیره این دفعه خانمای که شوهرتون بیوپسی شدن سوال داشتم دوطرف بیضه ها جای بخیه عمل هست واسه شما؟؟؟اخه من فکرمیکنم فقط ازیک بیضه نمونه برداری شده؛ازشوهرم پرسیدم جواب درست حسابی نداد
نازنین جون من فقط میدونم میشه جنین رو انتقال داد اما شرایطشو نمیدونم باید با دکتر جدید وقدیم و مراکز هماهنگ کنی و روز انتقال جایه جاشون کنی بعضی از مراکز قبول نمیکنن
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عسل جون انشااله که این بار مامانی،ما هم دعا میکنیم انشااله که خدا واست میخواد
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
یلدا جون صد جا رو که برش نمیدن عزیزم ،از بیرون فقط جای یه برش پیداش از همون جا از هر دو بیضه نمونه برمیدارن نمیدونم حرفم درسته یا نه اما من شخصا اینقدر پیگیر بیوبسی و مسائل اسپرم نمیشم گناه داره ناراحت میشه نیست دیگه ،اگه پیله بشیمو زیرو روش کنیم که نمیسازه فقط باعث دلخوری و شکستن دلش میشه
سلام .مرسی از همه .انشالا به زودی روزی تک تکتون بشه . یاس گل جان درخواست دوستی دادم.ببخشید دخملی همه وقتمو گرفته زیاد نمیتونم بیام سایت. در مورد خودمونم بگم که هر چی میگذره دخملمو بیشتر دوستش دارم شوهرم که عاشقشهههههه. فقط ی مشکلی پیش اومده اونم اینه که احتمال ی بیماری ژنتیکی دادن که مربوط میشه به اهدا کننده ها. شب و روزم گرفته شده هنوز جواب ازمایشش نیومده نمیدونم چرا باید ی جای کار همیشه گیر داشته باشه .تر خدا دعا کنید چیزی نباشه خیلی نگرانم.
هانی جون مرسی،انشااله که بلا از دختر گلت دور باشه واسش ایت الکرسی میخونم انشااله که مشکلی نباشه ما رو بی خبر نزار
نازنین جون قبول کردم،هر سوالی داری درخدمتتم انشااله بتونم کمکت کنم هانی جون مرسی الان یکمی گرفتارم سر فرصت میام واست مینویسم ممنون میشم کمکم کنی واسه دختر گلت بیخبرمون نزار
هانی جون بمیرم واسه دلت که میدونم چه حالی داری و کاملا درکت میکنمو الان تا حدودی تو شرایط مشابه شما خستم..امام رضا را قسم میدم به حق امام جوادش که هیچ پدر و مادری را نگران سلامت بچش نگذاره و به خدا همه منتظرا بچه سالم بده. نمیدونم حکمت این مریضیا دیگه چیه