2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156169 بازدید | 10474 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یلدا جون با توجه به دورانی که گذروندی حالتات طبیعین سعی کن اروم باشی انشااله این روزا میگذرن شوهرت فقط به خاطر اینکه به تو امید بده و اینکه بهت بفهمونه بچتون رو خیلی میخواد و براش اهدایی بودنش مهم نیست این حرفا رو میزنه ازش دلگیر نشو به جای فکرو خیال و قرص ارامبخش ورزش برو هم از نظر روحی خوبه هم شرایط بدنیتو واسه بچه دار شدن خوب میکنه بعضی دمکرده های گیاهی هم هست که هم ارامش بخشن هم رحم رو گرم میکنن مثل پونه،اویشن،گل گاوزبون،استخدوس و البته عرق بهارنارنج و نسترن و بیدمشک هر چی باشن از داروهای شیمیایی بهترن
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
نازنین جون مطبش زیاد شلوغ نیست و مریض ها رو یکی یکی ویزیت میکنه کلی واسه هر مریض وقت میزاره واسه همین بهتره زود بری که جزء اولین نفرا باشی وگرنه کلافه میشی من ٤٠ دقیقه تو اتاق بودم کلیه مسائل رو واسم توضیح داد و حضور همسرتون هم اشکالی نداره دو تا اتاق داشت مطبشون حتما یکیش اتاق سونو بود ولی من ندیدم اخه انگار واسه بیمارای معمولیشه وگرنه بیمارای ای وی افی رو واسه سونو میفرسته پیش الماسیان که نزدیک بیمارستان مهر هستش و تو مطب سونو نمیکنه واسشون
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
عزیزم خوشحال میشم بتونم بهت کمکی بکنم ،بازم سوالی داشتی در خدمتم
هانی جون کجایی؟؟بیا کمک؟؟ فقط تو میتونی
سلوم کسی هست بهم کمک کنه من یه سری آزمایش پرولاکتین دادم ۱۰ تا بالا بود یه بار دیگه آزمایش دادم ۲۵ تا بردم متخصص میگه اگه از دو برابر بیشتر نشه دارویی نمیدن و دارو نداد مگه نه پرولاکتین بالا باعث سقط میشه اگه حامله شی؟
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤
توی آزمایش هورمونیم هم تستسترونم هم یه مقدار زیاد بود بهم سیپروترون داده از روز ۵ پریودی کسی تا جالا استفاده؟
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤
کسی تا حالا استفاده کرده؟
سارا جون در مورد پروژسترون نمیدونم اما در مورد پرولاکتین شرایط خاص داره،مثلا باید یه ساعت از بیدار سدنت گذشته باشه اروم باشی عصبی نشی استرس نداشته باشی نزدیکی نکرده باشی سینه هات تحریک نشده باشن از قبلش اگه با رعایت اینا بازم بالا بود دکتر قرص میده و میاد پایین واسه من کمی بالا بود با رعایت اینا ازمایش دادم پایین اومد مانع از تخمک گذاری میشه پرولاکتین بالا
یاس گل جان همه ی این مواردو رعایت کردم ولی باز بالا بود پس چرا دکتر بهم قرص نداد!!
سارا جون شاید واسه ایو یا میکرو بی تاثیر باشه این مقدار اما در کل نمیدونم اگر خیلی نگرانی حتما با یه دکتر دیگه هم مشورت کن
هانی جان اگه اومدی سایت یه پ خ به من بده لطفا ازت راهنمایی میخوام