الهی ... نگاهی... می خواهم مادر شوم چشیدن لذتی دیگر از زندگی لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرم
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم
🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما
👪💑
می خواهم مادر شوم
م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
چه جالب دو تا ساحل داریم،ساحل جون اسم دکترا رو نمیگیم مبادا واسشون مشکلی پیش بیاد و این راه واسه ما بسته بشه عزیزم اسم دکترا و هر اطلاعات دیگه خواستی در خدمتتم
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم...
خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت
تو خود بهتر میدانی
معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
در مورد محرمیت هم خواهشمیکنم این حرفا رو نزنین و باعث ناراحتیه خودتون و همسرتون نشین خدا خیلی بزرگه ضمن اینکه وقتی مراجع میگن اهدا اشکالی نداره حتما به این مسئله فکر کردن منم یه زمانی خیلی به این موضوع فکر میکردم خیلی ناراحتم میکرد اما یکی از دوستان تو تایپیک قبلی متمی گذاشت که هم اشکمو دراورد هم دلمو اروم کرد چون واقعیتش همینه منم نوشتمش و همیشه نگاهش میکنم حالا واسه شما میزارمش انشااله دلتون اروم بشه و الکی با فکر محرمو نامحرم زندگی رو به خودتو تلخ نکنین انشااله امسال هممون مامان بشیم مخصوصا بچه های قدیمیه تایپیک
تو خود بهتر میدانی
تو رو خدا حرف محرم و نامحرمی رو نزنین خدا قهرش میاد داریم تو قرن فضا زندگی میکنیم.. قرن اتم،قرن تمدن... اما باز بحث میکنیم که محرمه یا نامحرم پدرو مادر بودن به،به اشتراک گذاشتن یه اس یا یه تخمک کوچولو نیست پدر بودن یعنی عشق،یعنی یه عمر چشم انتظاری یعنی حبس شدن نفس وقتی بچه تو شکم زنش تکون میخوره،یعنی اشک موقع دیدن نوزاد یعنی شستن کونش وقتی ننش خستس یعنی تک تک اون قربون صدقه ها و بو کشیدن ها یعنی وقتی از ته دل بهش میگه باباااااام..... یعنی ناز کردن موهاش،یعنی ذوق کردن وقتی اولین قدمو برمیداره وقتی اولین کلمه رو میگه.... یعنی لرزیدن دلش وقتی بچش میخوره زمین..... پدر بودن به یه دونه اس نیست.... اگه به یه دونه اس بود پس الان ونی که اس داد بمون کجاس؟؟؟؟ پدر بودن یعنی عشق و یعنی مسئولیت که شوهرای ما دارن نه کسی که تو توالت ازمایشگاه اس داد..... برای پول..... و رفت....... برای همییییییشه......
تو خود بهتر میدانی
اینو مطمئن نیستم اما جایی خوندم که ایت اله بهجت که میگن حتی اهدا جنین اشکال داره ولی نوزاد به دنیا اومده مشکل محرمیت نداره خودتون میتونین تحقیق کنین و مطمئن شین اما واقعا دیگه تو این دوره زمونه حرف محرمو نامحرمی نوزاد اصلا درست نیست دلتو رو و خودتون رو به رحمت خدا بسپارین،خدا خیلی بخشندس
تو خود بهتر میدانی
یاس گل عزیزم من فقطه فقط صرف اطلاع رسانی گفتم که با آگاهی کامل برنامه ریزی انجام بشه و این رو می دونم که خدایی که قدرت دادن یه بچه سالم و صالح رو داره دیگه انداختن مهرش توی دل دیگران براش کاری نداره بعد اینکه از نظر محرمیت که به خودمون و شوهر جان چون ان شاءالله شیر می دیم که صد در صد محرم هست مطلب تازه کشف شده ی من در رابطه با قوم شوهر هست
من طبق این کشف جدیدم یکمی از برنامه ریزی هام فرق می کنه تا قبل از این می خواستم مثل یه راز نگهش دارم ولی الان به این نتیجه رسیدم که به صورت نرم نرم به خانواده ی شوهرم راستش رو بگم البته بیشتر دوست دارم اول باردار بشم بعد بگم از نظر خود من که هیچ فرقی نمی کنه آخرش بچمون هست و هدیه ی الهی از طرف خدا البته با شرایط و نشونه های خاص که شاید یه جورایی به خود من حس ویژه بودن دست می ده
ساحل جان به نظرم اگه بخواین به خانواده همسری بگین بهتره یه نوزاد به فرزندی قبول کتین. اینجوری دید مردم خیلیییی بهتر هست تا اینکه اعلام کنین بجه خودتون نیس. چه جنین دیکه اس که هیچی کولاک میشه. اینکه ما اوندیم این کارو. کردبم چون در درجه اول خود همسرامون نمی خواستن کسی بویی از مشکل ببره. وگرنه چه کاریه ادم در به در دکتر و دارو و شهر غریب بشه . یه کم بیشتر فکر کن. بعد تصمیم بگیرین ماجرا رو علنی کنین. بعد جمع کردن ماجرا سخت میشه.
ووی شادو جون الان تصور یه پسر شیطون. از در دیوار و میل در حال باللا رفتن. یاس گلی چرا نمیری اسکیموهاتو بیاری خونه. بجنب بابا. وقت خوبیه. هدیه جون مبارکه دخمل دار شدنت. ووی بزار بیاد حسادت واقعی اونوقته . قربون صدقه دختری بره. مامان دخملی میره به فراموشی.
ساحل جون میدونی این همه سختی این همه غصه این همه درد این همه تنهایی این همه غریبی این راه دور رفتنا این پنهون کاریا این همه انتظار واسه چیه؟؟واسه اینکه کسی نفهمه دردمون چیه اینده بچمون خراب نشه غرور شوهرامون لگدمال نشه این همه تنهایی گریه کردن این همه دردو تو دلمون ریختن فقط به خاطر اینه که کسی نگه شوهرش عقیمه کسی نگه مردش ناتوانه همسرم بهترین مرد دنیاس اینقدر خوبه که من غصه نمیخورم که چرا مادر نیستم غصم واسه اینه که چرا اون پدر نیست حتی اگه بمیرم اینقدر میرمو میام تا پدر بشه سرشو بالا بگیره انگ نازایی رو میدونی چرا به جون میخرم تا مردانگیه شوهرم حفظ بشه دوست ندارم بچم انگشت نما بشه دوست ندارم شوهرم انگشت نما بشه عزیزم بهت پیشنهاد میکنم بیشتر فکر کنی اگه بگی زندگیه خانوادتو تباه کردی ادم بی فرهنگ متاسفانه تو جامعه ما زیاد هست کسایی که چشماشونو میبندنوً دهنشون رو باز میکنن فکر دل شکسته کسی رو هم نمیکنن شما بهتره اینقدر به محرمیت و نامحرمی فکر نکنی وگرنه این راهو نمیتونی بری حرف ایت اله بهجت رو هم که گفتم واسه فامیل بود نه همسرتون چون به هر حال همسرتون به بچه محرمه اگه واقعا میخوای به خانواده ها بگی بهتره همین حالا بگی و بهتره یه فرشته رو به فرزندی بگیری
تو خود بهتر میدانی