2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156169 بازدید | 10474 پست
نی نی جون تصمیم گرفتم برم ایو یا اینکه دوباره پانکچر بشم متاسفانه اس اهدایی ضعیف بود واسه همین از فقط دوتا جنین شد با کیفیت پایین خودمو سپردم به خدا اگه نشد مهر میرم واسه انتقال جنینا و اگر بازم خدای نکرده نشد میرم واسه جنین اهدایی
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
ساحل عزیز اینو بدون که گفتن به خونواده ها اصلا کار درستی نیست و اگه اینقدر قضیه محرم و نامحرمی برات مهمه فقط دنبال فرزند خونده باش که از همون اول تکلیفتون با بچه و اطرافیان معلومه اینو بدون اگه خانواده همسر بدونن و خدای نکرده یه روزی مشکلی پیش بیاد اون بچه بهش هیچ ارثی تعلق نمیگیره ما در مقابل بچه ای که به دنیا میاریم مسیولیم روزی رو مجسم کن که بچه بفهمه شرایطو و به این فکر کن که اینجا ایرانه و این موضوع جز برای تعداد محدودی که دچار مشکل ناباروری هستن اصلا جا نیفتاده و وقتی بچه بفهمه چطور بوجود اومده هیچ وقت ازت تشکر نمیکنه که هیچ دنیاش رو سرش خراب میشه ولی فرزندخونده روزی که بفهمه بعد از اینکه با خودش کنار اومد ازتون بخاطر سرپرستیش تشکر هم میکنه واسه همینه که همه مراکز اهدا حتی خارج از کشور اصرار دارن به پنهون کردن این قضیه تو کشورهای دیگه بعد از کلی مشاوره به زوجین اجازه گرفتن اسپرم میدن ولی متاسفانه کشور ما اینطور نیست و زوجین اکثرا با یه دنیا دودلی فقط برای بچه دار شدن اهدایی میگیرن و این اصلا درست نیست

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

و خوندن صیغه محرمیت هم از لحاظ عقلی اصلا توجیه نداره عزیزم چون هر عقدی نیاز به رضایت طرفین داره و یه طفل معصوم چطور میخواد رضایتشو اعلام کنه و اینکه ولی میتونه قبل از بلوغ اجازه ازدواج بده قانونا صحیحه و تو دوره علم و فناوری به نظرت واقعا مسخره نیست من با اینکه اصلا خودم به این مسایل اعتقادی ندارم ولی به نظرت و اعتقادت کاملا احترام میزارم امیدوارم بهترین تصمیمو بگیری
سلام دوستان خوبید؟ هانی جون قدم نورسیده مباررررررررررررررک یلداجون شما هم ناراحت نباش انشالله دفعه بعد فقط نباید ناامید بشی ساحل جون در مورد محرمیت صحبت کرده بودی با احترام به عقاید شما باید بگم هم خانواده من وهم خانواده همسرم متدین هستیم از مشکل همسر من خانوادش باخبر بودن وجریان اهدایی بودنو فقط مادر وخواهرش میدونن منو همسرم وقتی این تصمیمو گرفتیم به تنهامسئله ای که فکر نکردیم موضوع محرمیت بود چون به خیلی از مراجع رجوع کردیم ودرمورد اسپرم وجنین تحقیق کردیم ونهایتا به جنین رسیدیم به نظر من خدایی که باعث شده دکترا ودانشمندای ما به این روش برای پایان ناباروری زوجین برسن خودش هم این مسئله رو حل کرده جای نگرانی وجود نداره عمه عمو خاله ودایی که از بدو تولد او نوزادو میبینن همراه پدر ومادر شاد هستن وشاهد قد کشیدن ورشد کردنش هستن چطور میتونن نامحرم تلقی بشن؟ بچه من وقتی از همون روزای اول بغل خاله وعمه ش دست به دست میشه چطوری اونا بعدا ازش رو بگیرن؟ حرفایی که شما میزنی کاملا درسته ولی خدای بالا سر ما خیلی بزرگتر از این حرفاست خیلییییییییییییی جای نگرانی وجود نداره شما هم فکر اینکه به خانواده ها بگی از اهدایی میخواهید استفاده کنین از سرت بیرون کن چون فقط خودتون واون طفل معصوم ضربه میبینید من خودم اگه از همون اول خانواده همسرم در جریان نبودن به هیچ عنوان نمیذاشتم متوجه این موضوع بشن ولی خوب اونا از خیلی قبل تر موضوع همسرمو میدونستن
خدایا! امروز زندگیم را دردستان توانمندت قرارمیدهم وبه تو توکل میکنم که چراغ هدایتگر راهم باشی....
مرسی افا جون و پارا جون حرفا رو جمع بندی کردنو واقعا کامل گفتن انشااله بدرد دوستان مخصوصا ساحل جون بخوره
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
یه نشونه بزارین تا بدونیم کدومین☺️
ساحل جون مسلما گرفتن اس خیلی بهتره حداقل از نصف ژن ها و شباهت خیالمون راحته اما بعضی از دوستان بنا به دلایلی ترجیح میدن جنین بگیرن مثلا سن خانوم یا اینکه ضعیف شدن تخمکا و گاهی متاسفانه یائسگی زودرس،به خاطر همدردی با همسرا و اینکه بهشون نشون بدن شرایطشون با هم یکسان و تو بچه به یه اندازه سهم دارن،اینکه بعدن پیش نیاد که بگن بچه مال تو هست بیشتر دوسش داری یا چون بچه من نیست این کارو میکنی یا این حرفو میزنی،در اخر اینکه جنین مال یه زن و شوهر هست و بینشون عقد جاری شده بعضیا این دلایلو قبول ندارن بعضیا هم به این دلایل جنین میگیرن بعضی مراکز هستن که از یه زن و شوهر جنین میگیرن و به اسم شما فریز میکنن انشااله بار اول میگیره و بعد چند تا جنین هم فریز داری که میتونی واسه بچه دوم بری اینطوری مشکلی واسه شباهت نمیشه بعدم قرار نیست همه خواهرو برادرا کپ هم باشن الان شما کپ خواهراتونین ما که شباهت زیادی به هم نداریم اونقدر که هر جا بریم فورا بپرسن شما خواهرین،تازه وقتی میگین خواهریم با تعجب میگن:واقعا؟؟؟
هانی جون. سمانه عزیزم تولد نی نیهاتون مبارک باشه. ان شا الله صدوبیست سال عمر باعزت زیر سایه پدر ومادر داشته باشن. قدمشون پر از خیر و برکت باشه براتون. شادو جون خدا نگهدار پسر عزیزت باشه. ان شا الله شادی زندگیتون روز به روز بیشتر و بیشتر بشه یلداجونم مطمئنم دفعه بعد مامانی عزیزم
نازنین جون دکتر ک بعضی روزا مطب هست بعضی روزا بیمارستان من دقیق روزها رو نمیدونم اما من سه شنبه رفتم مطبش شنبه و چهارشنبه هم تو بیمارستان ویزیت شدم نوبت دهی به روزه یعنی هر روز که میخوای بری همون روز باید نوبت بگیری تلفنی نوبت نمیده بیمارستان تقریبا ساعت یازده میان و یکی دو ساعتی هستن اما مطب ٦ بعدظهر میاد و از ساعت ٤/٥ نوبت میدن امیدوارم کمکت کرده باشم بازم کاری داشتی در خدمتم
خیلی دلم گرفته چیکارکنم😳 شوهرم هنوز تو کف بچس هرچی میگم راجبش صحبت نکنیم بازم یهو سوال میکنه یا همش میگه بجه دارشدی فلان میکنم اینو میخرم اون کارو میکنم.... ولیییییی بخدا من دیگه تو فازش نیستم فعلا دکتر گفته 4 ماه ولیییی من خیلی خیلی خستم