2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156169 بازدید | 10475 پست
یلدا جون نگران شوهرت نباش همسر من حتی تا یکی دو ماه اول اصلا هیچ حسی نداشت حتی بهم میگفت که ازم انتظاری نداشته باش اگه این بچه مال خودمون بود خیلی خوشحال بودم ولی الان فکر میکنم یه بچه از پرورشگاه اوردیم منم صبوری میکردم وهیچی نمیگفتم ولی شکر خدا الان خیلی خوب شده همش دنبال وسایل بچست امروز میگفت دبشب خواب دیدم رفتیم براش تخت وکمد گرفتیم شما هم بهترین کار اینه که صبور باشی شکمت که بالا زد خودش خوب میشه
خدایا! امروز زندگیم را دردستان توانمندت قرارمیدهم وبه تو توکل میکنم که چراغ هدایتگر راهم باشی....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیچاره تو این فازا نیست انقدر خوشحال بود گوشی برداشت به مادرش خبر داد؛تازه چند دفعه پرسید کی دکتر میری منم بهش گفتم انقده از من نپرس هی؛د نمیدونم؛دیونم کرده؛بیچاره گفت برات غذا بیارم من گفتم نه
یلدا خیلی خوشحال شدم مبارکه اومدم دیدم چند صفحه رفته جلو گفتم حتما خبریه
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤