الهی ... نگاهی... می خواهم مادر شوم چشیدن لذتی دیگر از زندگی لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرم
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم
🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما
👪💑
می خواهم مادر شوم
م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
سلااااااام میبینم که قدم دخملم خیر بود و یلدا جونم مامان شده. عزیزم مبارکههههه ایشالا 9 ماه بارداری را به سلامت پشت سر بگذاری و نی نی صحیح و سالم بیاد بغلتون. ایشالا همه دوستای گلم هم همونطور که براتون دعا کردم به ردیییییف مامان نی نی های ناز بشید به زودی. دخترم خدا را شکر تو معاینه های اولیه مشکلی نشون نداد ولی باید صبر کنیم تا یک ماهگی و سونو بریم . هنوزم محتاج دعا با دلای پاکتون هستم. از همه دوستان گلی که تبریک گفته بودن خیلی خیلی ممنونم و برای همتون بهترین ها را میخوام. راجع به همسرم هم میدونم که دوست داشت بچه از خودش بود اما طفلک له خاطر عملم هنوز با هم تنها نشدیم و نتونستیم باهم درد و دل کنیم امروزم میخوایم دیگه بریم شهر خودمون و همش خونه مامان یا مامان همسری هستیم و باز هم تنها نیستیم. خوشحاله و دوسش داره اما من احساس میکنم کمی هم فشار روحی روش هست و دوست دارم زودتر زندگیمون به روال عادی برگرده و با هم تنها صحبتکنیم و آرومتر بشه. قیافه هم اصلا نمیشه گفت فعلا چون هر روز یک شکله بچه. بچه داری خیییییلی سخته ایشالا همتون گرفتار این سختی ها و شب نخوابی ها بشید. دوستای گلم نمیدونم تا بعد تعطیلات باز بتونم بهتون سر بزنم یا نه. پیشاپیش له همتون تبریک میگم سال نو را و بهترین ها را براتون از خدای بزرگ میخوام. خدا تگهدار همتون باشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وای نفس جونم سلام،به خدا گفتم یعنی میشه نی نی سایتو باز کنم نفس اومده باشه و نوشته باشه بچه هاااا خدا رو شکر دخترم سالمه،وقتی اومدم اسمتو دیدم و خبر سلامتیه دختر گلتو دیدم اشکام سراریر شد خدا رو شکر عزیزم انشااله همیشه سالم باشه و تو هم همیشه خوشحالو خوشبخت نفس جونم حتما اینکارو میکنم،میدونم خدا منو فراموش نکرده اما نمیدونم کی میخواد نظر لطفشو به ما بندازه به شوهرت هم از طرف ما تبریک بگو بازم بیا،خوشحالمون کن
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم...
خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت
تو خود بهتر میدانی
معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
سلاااااااام نفس جونم.همش با خودم میگفتم کاش میشد یه جوری از نفس خبر گرفت،خیلییییییی خوشحالم بابت به دنیا اومدن دختر نازت و سلامتیش،ایشالله با سونو هم دیگه کاااااملا خیال هممون راحت میشه.چقدر خوشحال شدم پیامت را دیدم.همسریت هم زود زود حالش خوب میشه و جونش میره برای دختر گلتون،شکر خدا همسر من که عاشق پسرمون شده. دوستهای گلم ایشالله سال 95 سال مامان شدن همه تون باشه.مخصوصا یاس گل عزیزم.