2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156169 بازدید | 10475 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یلدا جون مبارکه عزیزم خیلی واست خوشحالم امیدوارم به خوبی و راحتی نه ماه رو بگذرونی امروز همش به این فک میکردم که ممکنه منم با اولین میکرو مادر بشم و همش از همسرم میپرسیدم یعنی میشه بار اول مثبت بشم شنیدن خبر بارداریتو به فال نیک میگیرم چون فک میکنم اگه اشتباه نکنم شما هم بار اولت بود خیلی خیلی برات خوشحالم سعی کن از همین امروز روزهای سخت گذشته رو فراموش کنی و مثل کسایی که طبیعی حامله میشن فقط از این دوران لذت ببری ❤️❤️
یلدا جان مبارکت باشه امیدوارم که جواب آزمایش های بعدیت هم اوکی باشه بعد جیگرم چرا همیشه شبا دیر می خوابی؟من چون خودم مشکل دیر خوابی دارم مچت رو گرفتم گلم زود بخواب و زیاد هم پشت سیستم نبا اینا امواج داره برای نی نی خوب نیست
عسل جون من فکر میکنم شما وضعیت تخمک گذاریه خوبی داری که دکتر بدون دارو واست ایو میکنه اگه اینجوری باردار بشی واقعا برد کردی مخصوصا اگه اصفهان هستی یا بهش نزدیکی اما اگه ادم کم طاقتی هستی و با ایو منفی از نظر روحی اذیت میشی حتما با دارو برو نکته مهمی که میخواستم بگم هم اینه که همونطور که خودت میدونی دکتر ایز متخصص زنان نیست بهتره حتما زیر نظر یه دکتر متخصص زنان باشی و دارو بگیری و فقط واسه ایو بری پیش دکتر میدونم جواب منفی چقدر سخته و چقدر ناراحتی پشتشه اما جز دوباره بلند شدن و از نو شروع کردن چاره ای نیست موفق باشی عزیزم،در پناه خدای رحیم
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
یلدا جون استراحتتو بیشتر کن ،نگران نباش و حتما حتما با دکترت مشورت کن تا خدا نخواد یه برگم از درخت نمیافته همونطوری که این هدیه کوچیکو بهت بخشید واست حفظش هم میکنه ،فقط امیدت به خودش باشه
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
سلام یاس گلم من قبل اینکه برم پیش دکتر ایز رفتم پیش متخصص زنان حتی سونو واژینالم انجام دادم که مطمئن بشم مشکلی نیست و واقعا همه چی خوب بود.از اینکه بخوام زیاد دارو مصرف کنمم خوشم نمیاد چون به هر حال همه این داروها ضرر داره..قبل عید دیگه نمیرم ایشالا بعد عید بازم امتحان میکنم ببینم خدا چی میخواد.آخه یه مشکل دیگم که دارم و حدس میزنم که منفی شدن آزمایشم ربط داشته باشه اینه که ما به طور موقت اومدیم خونه مادرشوهرم ساکن شدیم تا خونمون آماده بشه و طبقه دوم هستیم و آسانسور نداره و از اونجایی که نمیخوایم چیزی در مورد این موضوع بدونن من روزی سه یا چهار بار مجبورم برم پایین بیام بالا .به نظرت میتونه منفی شدنم به خاطر پله ها باشه؟؟
عسل جان ایو مثل بارداریه طبیعی هست و نیازی به استراحت اونم مثل ای وی اف نداره اما دکترا میگن تو ایو ٢٤ساعت اول استراحت بعد روزای ٥-٩ هم که روزایه لانه گزینی هست توی ایو ای باید استراحت کنی حالا میگن سخت گیری لازم نیست اما در کل پله دشمن بارداریه تو روزایی که گفتم بالا پایین نرو تو کل ١٤ روز سعی کن خمو راست نشی و جارو برقی نکشی عزیزم بازم میگم بارداری با ایو مثل طبیعیه نیاز به استراحت نداره اما توی شرایط ما با در نظر گرفتن شانس محدودو هزینه و فشارای روحی و استرس بهتره استراحت کنیم تا حداقل با زودتر نتیجه گرفتن یه مقداری از مشکلاتو کنترل کنیم موفق باشی عزیزم