2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156169 بازدید | 10475 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مرسی بچه ها یلدا بد به دلت راه نده انشا.. مامانی ایکاش نفس هم میومد یه خبری میداد انشا.. صحیح و سالم باشن
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤
یاس گل جان ممنون بابت همه ی توضیحاتت در رابطه با ابن سینا با این اوصاف من باید برم پیش دکتر ک یا ط ، فکر کنم فرقشون فقط توی نامه ی دادگاه باشه ولی قیمت رو اگه دوستان می دونن بگن که آیا با هم فرقی هم داره یا نه؟
نفس جوووون به صورت مجازی و از دوووووور دعا می کنم خودت و خانوادت عاقبت به خیر بشین و این دوران سخت و شیرین اوعه اوعه نی نی رو به بهترین نحو ممکن پشت سر بگذاری پیشونی دختر گلت رو از دور ببوس
دوستای گلم من حواس ندارم الان یلدا جوون و عسل کوچولو آی یو آی کردین؟میشه بیاین بگین پیش کدوم دکتر و آیا راضی بودین حالا قیمت و اخلاق دکتر و این حرفا علی الحساب نتیجه که ان شاء لله به مدد الهی با یقین خوب خواهد بود حالا دیگه خود خدا باید جورچینش درست بشه که بشه توکل بر خدا
ای وای یلدا جون این حرفا چیه،لطفا تا فردا تحمل کن و از بده چند قطره خون نشونه پری نیست انشااله فردا با خبرای خوب خوب میای
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
ساحل جون هر دو تا دکتر نامه دادگاه میخوان البته تا چند وقت پیش دکتر ک نامه نمیخواست اما الان و بعد از یه سری مشکلات هر دو نامه میخوان هزینه ها تقریبا برابره و بستگی به کاری داره که انجام میدن بعضی درمانا توی بیمارستان مهر ارزونتره بعضیا تو بیمارستان ابان بیمارستان مهر واسطه هم داره واسه اس اما بیمارستان ابان نه و از اس بیمارستان استفاده میکنن یلدا جون ای وی اف کرده وجنین گرفته ،عسل جون هم ایو کرده انشااله هر دوشون مامان بشن در مورد ایو هم هر اطلاعاتی خواستی در خدمتم موفق باشی
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
سهیلا جون منم خیلی ناراحتم واسه عید هیچ کاری نکردم نه خرید نه نظافت،دلم عیدو نمیخواد از حالا دارم فکر میکنم کجاها نرم خسته شدم از نگاهشون و سوالاشون کاش امسال خدا نگاهی هم به دل ما منتظرا بندازه ،اخه تا کی انتظار خودت بهمون رحم کن