2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156169 بازدید | 10475 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مینو جون انشااله به سلامتی،انشااله امسال واستون خیر باشه و با اس خودتون مامان بشی
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
یلدا اشکال نداره هنوز باورش نیست،همین اندازه هم کافیه زنگ بزن با مامانتم اشتی کن این همه واست کمک بود زنگ بزن خوشحالش کن
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
اره همین جا بری بهتره،دوستای منتظرو خیلی دعا کن بازم بهت تبریک میگم عزیزم
یلدا جون یکمش طبیعیه هنوز باورت نشده اما از حالا از لحظه لحظه مادر شدنت لذت ببر حتی یه لحظه رو از دست نده البته اگه کتک نمیخوای مرسی عزیزم از دعات انشااله نوبت ما هم برسه خیلی واست خوشحال شدم حتما نفس جونم بفهمه خیلی خوشحال میشه