2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156169 بازدید | 10475 پست
منظورم از دو طریق این بود که پروسه ی اهدا رو از ابن سینا و دکتر ط با هم به جریان بندازم چون راهم خیلی دور هست و هر دفعه که میام و برمی گردم فقط سیصد تومن هزینه ی بلیطمون هست نمی دونم شایدم کار اشتباهی باشه یعنی می خوام از دو جا اقدام کنم که شاید قدرت انتخابم بره بالا ابن سینا هم شنیدم خیلی گرون تر هست
بعد یه سوال دیگه دوستانی که با واسطه اسپرم یا جنین اهدا دریافت کردن مراحلش چه جور هست؟ بعد از نظر هزینه کمتر میشه یا بیشتر؟ بعد منظور از واسطه اینه که یه نفر واسط مورد اعتماد به یه زوجی می گن که مثلا فلان زمان برن فلان مرکز و اسپرمشون رو اهدا کنن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یاس گلم دو شب بیمارستان نگه میدارن. بعدش اگه خدا بخواد و نی نی اکی باسه میرم پیش مامانم اینها تا عید ایشالا. سعی میکنم قبل رفتن اطلاعات اولیه را بدم. اگرچه که فقط دور سرشو چیزای کلی را فعلا میتونن چک کنن. سونو و اسکن میمونه واسه بعد. دوستان خیلی از نظر روحی داغونم تو رو خدا دعتمون کنید. منم اگه خدا قبول کنه دعاگوتون هستم. ساحل جان واسزه یکنفره که دکتر معرفی میکنه و اون با اهدا کننده ها در ارتباطه. عزیزم اگه خارج از ابن سبنا اقدام کنی بچت به دنیا میاد ایشالا و هنوز ابن سینا نوبتت نشده. از نظر هزینه هم ابن سینا گرون تره. اللته فکر کنم دکتر ط واسطه نداره و اونطور که به من گفت از همسر مریضاش ک6 خودشونم آی وی اف میکنن اس میگیره. گفت ازشون خودم رضایت میگیرم. راستش من شک کردم که چطور با این اطمینان میگه ازشون رضایت میگیرم چون به راحتی قبول نمیکنن و ممکنه سیگل آدم کنسل بشه اما تا حالا این اتفاق نیفتاده . رو این حساب به رضایت طرف شک کردم. اینم کاری نیست که بدون رضایت انجام بدیم اگرچه گناخش با خود دکتره اگه حرفش درست نباشه. از طرف دیگه دکتر ط گروه خون را تطتبق نمیده. اینا ایرادایی بود که به نظرم وجود داشت
نفس جان ممنون بابت توضیحت می خوام بدونم توی آی وی اف از اسپرم فریز شده استفاده می کنن یا نه همون موقع که از خانم تخمکش رو گرفتن فرد اهدا کننده میاد و اسپرمش رو هدیه می کنه؟
پارا جونم خوبی؟؟پسر گلت چطوره؟؟ انشااله خوب خوب باشین
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
انشااله همه چی عالی باشه نفس جونم،همش دعات میکنم اخه تو بارداری خدا بهت نظر کرده انشااله خودشم نی نی رو واست حفظ میکنه توکل به خدا
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
ساحل جون توی ابن سینا متاسفانه شرایط خوبی واسه اهداییا برقرار نیست به قول دوستان اگه بیست سالگی بری انشااله نود سالگی مادر میشی البته تصمیم نهایی با شماس منم تا جایی که بتونم شرایطو واست میگم تا بهتر تصمیم بگیری توی ابن سینا خیلی ازمایشا رو دقیق انجام میدن واسه جنین ٣-٥ و واسه اس باید یک تا دو سال توی نوبت باشی از نظر ظاهر و گروه خونی هم دقت میکنن اونجا فریز نداری و هر چی جنین تشکیل بشه فقط یه بار واست انتقال میدن اونم به شرط اینکه با اون اس فقط یه نفر دیگه باردار شده باشهاگه بخوای سریع بری تو نوبت باید تخمک اهدا کنی،یعنی پانکچر میشی یه بار واست انتقال میدن اگه جنینا زیاد باشن یه بسته هم واست فریز میکنن و بقیه رو هم اهدا میکنی(اهدا اجباری)شرط استفاده از فریزی هات هم همون باردار نشدن بیشتر از یه نفر از اون اس هست
اگه دقت ابن سینا رو دوست داری میتونی بری پیش دکتر ط که هم مطب داره هم توی بیمارستان ابان هست همونجا هم کارها رو انجام میده نیازی به تو نوبت موندن نیست گرفتن اس رو هم نفس جون واست گفت اما اگه بخوای از واسطه بگیری اس رو همون روز واسطه میگیره و تحویل بخش ای وی اف میده البته با اینکه بیمارستان اس رو از نظر گروه خونی چک نمیکنه اما من فکر میکنم گرفتن اس از بیمارستان بهتره اگه چیزی جا مونده یا سوالی داشتی در خدمتم
البته واسه استفاده از اس میتونی ایو ای هم انجام بدی موفق باشی عزیزم
راستی تو ابن سینا اگه یه بار اهدا گرفتی و خدای نکرده نشد نمیتونی سریع بری تو نوبت و باید دوباره بری تو نوبت که گویا بار دوم مدت انتظار اندازه بار اول نیست اما طولانیه
نمیتونی سریع بری تو سیکل و باید بری توی نوبت و انتظار