2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156169 بازدید | 10475 پست
ای وای،اینقدر حساس نباش ادم که از مامانش ناراحت نمیشه
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام نفس جونم،مرسی عزیزم نمیدونم چرا اصلا خودمو نمیتونم مادر تصور کنم هر چی چشمامو میبندم تا خودمو با شکم بزرگ ببینم هیچی تو نظرم نمیاد یعنی من مادر نمیشم؟؟
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
نفس جونم فردا زایمانته به سلامتی؟؟ عزیزم مبارکت باشه انشااله دخملیرو سالم بغل بگیری قوربونه دلت برم خدا پشتو پناهت
عزیزم خودخوری نکن دیگه. مثل دخترای خوب برو خونشون و دستشو ببوس. الان خیلی نگرانته و استرستو داره. اگر هم حرفی زده خواسته یک جورایی بعت روحیه بده که مثلا حالا چیزی نشده تو خودتو لوس میکنی. یلدا جونم میتونم درکت کنم. اونچه الان اذیتت میکنه ناراحتی جسمی نیست بلکه بیشتر روحیه. تو این شرایط آدم پیش خودش تحساس میکنه به طرف مقابلش خیلی لطف کرده و اون باید خیلی بیشتر از ابنها قدرشو بدونه. کاملا هم حق با تو هست گلم اما این را هم در نظر لگیر که اولا لطف و مهربانی مردا با ما فرق داره و دوم اینکه درسته که الان خوش حاله و احساس میکنه با وجود بچه زندگیتون محکمتر میشه اما بالاخره که نمیتونه به این راحتی فراموش کنه بچه خودش نیست. خودتو با اون اصلا مقایسه نکن که مثلا بگی منم مشرایطم الان مثل اونه. چون بچه تو شکم زن نه ماه رشد میکنه و ازش تغذیه میکنه و تکوناشو حس میکنه و نه ماه تمام فکر و ذکرت اینه که کاری نکنی به بچه آسیب برسه. ارتباط بسیییییار قوی بین تو و بچه ایجاد میشه و اصلا قابل مقایسه با همسرت نبستی. پس نمیتونی واقعا ناراحتیشو درک کنی. عزیزم چند روز دیگه بیشتر نمونده تحمل کن. درسته که آمپولا قطع نمیشه اما وقتی مامان میشی تحمل دردشون راحت تر میشه. عزیزم کمپرس گرم را انجام بده کمی بهتر میشه. من آخرا دیگه جای خالی برای تزریق نداشتم. خود همسرم کلی میگشت که کجا برام تزریق کنه. به علاوه سفتی و برآمدگی و درد کلا قرمز و کبود بود. این روزا میگذره و روزای شاد میاد ایشالا. فقط بگم استراحت کن و فشار کاری هم به خودت نیار. همون خونه مامان بری بهتره. اقلا دیگه نگرانی غذا نداری.
فدات بشم یاس گلم. نه عزیز من 18 این ماه وقت دارم. میشه سه شنبه. یاس گلی یک چیزی بگم من همین الانم اصلا نمیتونم بچم و مادر شدنمو تصور کنم. اونقد که ما و امثال ما زجر کشیدیم که باور روزای خوب برامون سخته و فکر میکنیم اصلا پیش نمیاد نگران نباش خانومم ایشالا که مامان بجه های ناز و سالم میشی
یلدا جونم تو دختر ماهی هستی حالا یکم دات گرفته بداخلاقی میکنی حالا پاشو یه زنگ بزن از دل مامانت در بیار
فقط الان استرس کل وحودمو گرفته یاس گل. اصلا عجله ندارم که زودتر سه سنبه بیادد. خیلی میترسم. نه از عمل بلکه از اینکه بچه سالم باشه و مشکلی نداشته باشه. یک احساس غریبگی باهاش دارم هنوز. عذاب وجدان دارم از این احساسم
انشااله نفس جونم مرسی از راهنماییت و دلگرمیت انشااله روزای خوب ما و همه دوستای منتظرمون هم برسه پس ١٨ اسفند به دنیا میاد دخملیمون،انشااله قدمش خیر باشه تو هم روی دست خیر بلند شی نفس جون کی میری خونه مامانت؟؟
طبیعیه عزیزم اما سعی کن اروم باشی واقعا نمیدونم کی این احساس تموم میشه نفس جون ذکر بگو الا به ذکر الله تطمئن القلوب زیاد بگو تا دلت اروم بشه یه چیزی نذر سلامتیه دختر گلمون کن انشااله به حق رحمتش دختر صحیحو سالم بیاد بغلت نفس جون احساست طبیعیه تا واکنش همسرتو نسبت به دخملی نبینی دلت اروم نمیشه اما مطمئن باش اونم دلش واسه اومدن دخترش داره تاپ تاپ میکنه
سلام به دوستای گل وعزیزم خوب هستید نازنینا؟؟ انشالله که همگی به آرزوهای قلبیتون برسید.... نفس جون خوشبختانه به آخرش رسیدی ازت میخام که لحظه ای دختر گلتو آوردن پیشت همه مارو دعاکنی یلدا جون چرا انقدر استرس،اقدر بیتابی، انقدرتشویش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یه کم به خودت مسلط باش روزای طولانی در پیشرو داری وکمی هم سخت اگه از الان بخوای اینجوری کنی وسط راه کم میاری وجز یه اعصاب داغون هیچی برات نمیمونه در مورد آمپولا تازه اولشه من بااینکه دیگه پرژسترون نمیزنم ولی هنوز جاهاش هستش وقلنبه شده هنوزم درد داره یادمه که وقتی همسرم آمپولا رو میزد به قدری جاش سفت شده بود که سوزن فرو نمیرفت ومن فقط اشک میریختم اما چاره ای نیست پس صبور باش خانومی.... خانومای گل منو توی دعاهاتون فراموش نکنید گرچه اینجا زیاد نمیام ولی به فکر همه تون هستم دوستتون دارممممممممممممم l/l_58.gif[/smiley]
خدایا! امروز زندگیم را دردستان توانمندت قرارمیدهم وبه تو توکل میکنم که چراغ هدایتگر راهم باشی....
عزییییییییییییییییییییزم چه لحظه ی با شکوهی نفس جان از صمیم قلب برات آرزوی آرامش دارم همش به این فکر کن که خدایی که قدرت نی نی دار شدنت رو بهت داده آرزوهای بعدیت رو هم می تونه برآورده کنه به خدا یقین داشته باش که می تونه