2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156169 بازدید | 10475 پست
سلام به همه دوستای گلم خودمم هنوز معجزه کوچیک توی شکمم را باور نمیکنم هیچ وقت فکر نمیکردم یه روز بخوام از حس و حال مادر شدنم براتون بگم همتون میدونید من چقدر سختی کشیدم ولی هیچ وقت دست از تلاش برنداشتم و الان همخیلی خوشحالم که خدا امید را از دلم بیرون نبرد باور کنید به یاد تک تکتون هستم و همش دعا میکنم فقط نا امیدی ممنوع
عاقبت یک شب در این شبهای دور کودک من پا به دنیا مینهد.... آن زمان بر من خدای مهربان نام شورانگیز مادر مینهد

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

دیروز برای اولین بار نبض نی نی را فهمیدم گریم گرفته بود همون موقع از ته دل از خدا خواستم هیچ زنی را توی حسرت مادر شدن نزاره شوهرم روی اسمونا سیر میکنه باورکنید به کل مقوله اهدایی بودن فراموش شده از ته دل باور داره این بچه ماست و داره برای دنیا اومدنش برنامه ریزی میکنه اینا را میگم که همه نگرانیهاتونا دور بریزید مردا خیلی عاطفی تر از اونی هستن که ما میبینیم ما زیاد حساسیم من بعد هجده بار ای یو ای و سه بار سقط هر بار یا علی گفتم از خیلی چیزها چشم پوشی کردم و فقط به فکر هزینه درمان بودم چند بار عمل و اپاراسکوپی و..... تو رو خدا کم نیارید من همیشه گفته بودم اونقدر میجنگم تا سهمم را از این زندگی بگیرم و فهمیدم توی این مدت خدا هیچ وقت تنهام نزاشته بود
عاقبت یک شب در این شبهای دور کودک من پا به دنیا مینهد.... آن زمان بر من خدای مهربان نام شورانگیز مادر مینهد
یادا جون این حالتا خیلیهاس از عوارض داروهاس انشااله این روزای سخت میگذره فقط شیرینی هاش واست میمونه فقط یادت باشه جو رو اروم نگهداری این به نفع خودته مخصوصا به خاطر شوهرت
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
وای هدیه جونم خدارو شکر این روزا خیلی بیادتم عزیزم،من مطمئن بودم روزای قشنگ تو هم میرسه و حتما خدای مهربون پاداش این همه صبوریتو میده،انشااله خدا نی نیه نازتو حفظ کنه و زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشه بازم به ما سر بزن و خبرایه خوب خوب بهمون بده
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
اخی عزیزم،حوله گرم بزار رو جایه امپولا یلدا جون شما باید قبلش شوهرتو اماده میکردی و همه این روزا و شرایطو واسش توضیح میدادی تا بدونه قراره با چه وضعیتی روبرو شه البته استراحت واسه ٣-٥ روز اوله شما هم زیاد سخت نگیر و به خودت استرس نده اصلا هم عصبی نشو خیلی اروم از جات بلند شو و کارایه سبکتو انجام بده اصلا خم و راست نشو جارو هم نزن اگه دوست داری و مهمونتونم رفته میتونی چند روزی هم مهمون خونه مامانت بشی
یلدا جون تو بهترین شرایط این رضایت صد در صدی نیست و همیشه این موضوع تو دلشونه ممکنه این ناراحتی رو هر طوری نشون بده گاهی با بداخلاقی گاهی با افسردگی به هر حال مواظب دلش باش
بسپارش به خدا یلدا جون،اما سعی کن رعایت کنی این همه دارو این همه هزینه و این همه عوارض واقعا حیفه که رعایت نکنی عزیزم
اما وسیله سنگین بلند نکن