2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156169 بازدید | 10475 پست
نفس جون انشااله به سلامتی زایمان کنی و دختر نازت اول سالم دوم سالم سوم سالم و در اخر خوشگلو صالح و عاقبت به خیر باشه انشااله روزای شیرینی برات تو راه باشه عزیزم سعی کن زود بهمون سر بزنی و خوشحالمون کنی
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یلدا جون حداقل ١٠ تا ١٢ روز تو بدنته واسه بعضیا که جذب داروی بدنشون بالاس تا ١٤ روز اینو دکتر گفت زیاد بهش فکر نکن سعی کن فیلم ببینی یا کتاب بخونی
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
سلام رز جون،خوبی؟؟ خیلی وقته غیبت داریااا دلمون تنگ شده بود برات
نفس جان فدات بشم.پسرم هم شکر خدا خوب و آرومه در کل..کن تو حاملگیم قرآن زیاد میخوندم،مامانم میگن اثر همون هاست.بچه داری خیییلی سخت ولی بی نهایت شیرینه.ایشالله خدا هرچه زودتر مزش را به همه دوستام بچشونه.
مرسی یاس گل جون من چون حسابدارم این روزا خیلی سرم شلوغ خونه تکونی این حرفا ولی سعی میکردم چندروز یک بار مطالب اینجا رو بخونم ایشالله سال جدید که داره میاد خدا دل همون شاد کنه
همکارم به طور طبیعی حامله شده خوش بحالش یک حاملگی راحت بدون هیچ نگرانی حالا ما از اولش با نگرانی فولیکول سایز n ،آندومتر سایز m م ،دکتر باشه ،منشی حالش خوب باشه ،خورشید درست بتابه ،ماه به متوقع غروب کنه و.... .هوای شوهر و داشته باش این نفهمه اون نفهمه ،اس کی داده از چه خانواده ای با چه ژنی ،بعد این همه بدبختی بشه تازه میشه اول بدبختی ها که آی بچه 9 ماه بمونه ،سالم باشه .آخه واقعا به چه گناهی به چه جرمی باید اینطوری باشه .به یکی میده که از شدت خماری نمیدونه کی حامله شده بچه کی هست بعدهم میزارتش توآشغالا یا در بهترین شرایط پرورشگاه چرااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حالم بده ،هیچی خوبش نمی کنه انگار ناقصم یا یک چیزی کم ،امید به زندگی نیست ،آینده تاریک .همه راحت با کلی عشق و ناز و نوازش میرن تو رختخواب صاحب بچه میشن .ما با کلی استرس میریم رو تخت دکتر با کلی بغض تو گلو کلی فکر و نگرانی . می خوای داد بزنی نمیشه تو سکوت صدای شکستن دلت میشنوی چیریک چیریک ،هی میشینی توی تنهاییت بندش میزنی درست نمیشه که نمیشه .متنفرم از ضعف ناتوانی از اینکه باحسرت بچه های مردم نگاه کنم یا مامان طفلکیم مثل گداها دنبال دعای خیر زن حامله ، زن سید ، سفره نذری این و اون باشه .کی تموم میشه این کابوس
نفس جونم فقط چند روز دیگه مونده به زایمانت .انشالا که به حق فاطمه زهرا زایمان خوبی داشته باشی اول خودت سالم باشی.بعد دختر گلت سالمه سالمه سالم بیاد بغلت .ای جانمممممم به نفسی و دخمل گلش
منم امپول hcgداشتم . دکتر من که میگفت فرقی نداره .من بار اول اصلا امپول نداشتم ولی بار دوم خودم گفتم امپول بده دکترم گفت هر کدومو خواستی بزار سه روز قبل و بعد از انتقال امپول زدم بعدش دیگه شیاف.البته شیافم رکتال گذاشتم که نریزه بیرون تا جذبش بهتر باشه