2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156169 بازدید | 10475 پست
یلدا جون به علایم من نمیشه زیاد توجه کرد چون واسه من خیلیاش به خاطر خارج از رحمی بود. از روز 15/16 بعضی وقتها ی کم سینم تیر میکشید .خیلی کم لک بینی داشتم از روز 17 که به خاطر پارگی لولم بود دیگه علایم خاصی نداشتم نزدیکای موعد پری هم دل درد و کمر درد پری داشتم

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

سلام دوستان من سینا دکتر ط نوبت گرفتم چون می خوام از دو طریق اهدای جنین و اسپرم رو به جریان بندازم می خواستم بدونم اگه داخل اتاق از خانم دکتر ط در رابطه با اسپرم اهدایی سوال بپرسم ناراحت نمیشه؟اصلا کار درستی هست بپرسم چون یه ماما همیشه کنارش هست از نظر خصوصیات اخلاقی چی جوری هست
سلام به همه دوستای گلم ایتنقدر ناراحت و ناامید نباشید منم چند ماهی ثل شما بودم شوهرم مشکل واریکوسل داشت عمل کرد کلی دوا و درمون کردیم ولی به خواست خدا همون ماهی که همسرم عمل کرد من باردار بودم و الان دخترم 1 سالشه یه تجربه رو در اختیارتون میزارم به هرکس دادم استفاده کرده به دوماه نکشیده باردار شده فقط خواهش می کنم ازتون هر کس استفاده کرد و نتیجه گرفت بیاد و بگه تا نتیجه کلی بهتر معلوم بشه تجربیات من بعد از 2 سال برای درمان ناباروری و نازایی کارهایی که مرد یابد انجام دهد: 1- لباس زیر (شورت ) هفتی 7 اصلا استفاده نکنند . شورت پادار حتما حتما استفاده بشه ، دلیل ، بیضه ها به دلیل استفاده از شورت هفتی به بدن چسبیده و عمل اسپرم سازی ضعیف می شود. 2- یک شب در میان با روغن زیتون تسویه نشده بیضه ها به آرامی ماساژ داده شود. حداقل یکماه 3- هر روز تعداد 4 عدد گردو خورده شود. 4- روزانه یک عدد قرص ویتامین ای خارجی استفاده شود. 5- در حمام زیاد آب گرم استفاده نشود. 6- یکروز درمیان تخم مرغ بخورد. 7- همراه با غذا حتما پیاز مصرف کند. 8- ورزش سبک مثل پیاده روی حتما انجام دهد. کارهایی که خانم باید انجام دهد. 1-اول صبح اندازه یک قاشق عسل را با دارچین مخلوط کرده تا حالت خمیری شکل شود و میل کند. 2- قبل از نهار و قبل از شام یک عدد پیاز زرد را در یک لیوان آب بجوشاند (پیاز 4 قاچ شده) و آب آن را صاف کرده و می کند. 3- استفاده از قطره ویتاگنوس طبق بروشور داخل آن (حتما استفاده شود). 4- روزانه 4 عدد گردو میل کند. 5- ورزش سبک مثل پیاده روی حتما روزانه انجام دهد. 6- آویشن رو دم کند و یک روز در میان یک لیوان میل کند. 7- گوش دادن به موسیقی ملایم و شاد برای بالا بردن روحیه لطفا به دوستاتون هم بگین . واقعا این متن رو از روی خوبی و اینکه کمکی به شما کرده باشم امشب نوشتم . خواهش می کنم حتما استفاده کنید به هیچ وجه ضرری نداره ولی واقعا همین راهکارا معجزه می کنه .خواهش می کنم با امید و بدون هیچ ناراحتی این وارد رو انجام بدین واقعا برای چند نفر که مدتها بود بچه دار نمیشدن جواب داد. فقط خواهش می کنم اگه کسی می خواد انجام بده همشو بدون هیچ کم و کاستی با یک برنامه ریزی دقیق انجام بده به امید مادر شدن همتون. بیان نتیجه هاتونم بگین خوش باشین
واسه سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستی الهم صل علی محمد و آل محمد دختر نازم در تاریخ 11/12/93 بدنیا اومد خدایا شکرتتتتتتتتتتتتتتتت http://ninitoon.persianblog.ir/
ثمین جون هنوز هیچی،واقعا نمیدونم باید چکار کنم رز جونم منم همه این دردا رو دارم همه این حرفا و همه این غصه ها مطمئنم همه دوستامونم داشتن خدا کنه مادر بشیم شاید این روزا بگذره،دیگه طاقت ندارم خدایا چه گناهی کردم که عذابم این شد
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
باور جون ممنون واسه اطلاعاتت خدا کوچولوتو واست حفظ کنه انشااله
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
نفس جون انشااله با تولد نی نی لبخند و شادی مهمون همیشگیه دلتون وخوشبختی مهمون همیشگیه خونتون باشه عزیزم انشااله به سلامتی زایمان کنی ما رو دعا کن و بی خبر نزار
ساحل جون من متوجه سوالت نشدم اگه میشه دوباره بپرس تا بچه ها راهنماییت کنن موفق باشی
یلدا جون چیزی به ازمایشت نمونده ها،انشااله چه روزی از داری بگو تا اماده جشن باشیم عسل جون شما چه کردی؟؟انشااله که مامان باشی عزیزم و یه جشن خوشگل واست بگیریم
یلداجونم این روزا فقط و فقط باید آرامش داشته باشی. تو رو خدا اینقدر خودتو اذیت نکن. هر اتفاقی باید بیفته میفته ما کاری غیر از دعاکردن از دستمون برنمیاد. ان شا الله با مثبت بودن آزمایشت، همسری و مامان این روزا رو فراموش میکنن... من مطمئنم مامان شدی