الهی ... نگاهی... می خواهم مادر شوم چشیدن لذتی دیگر از زندگی لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرم
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم
🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما
👪💑
می خواهم مادر شوم
م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام خانمها. همگی خوبین؟چقدر اینجا خلوت شده. دکترن وقت سز را 16 اسفند زد. بهتر بود دیرتر باشه اما از بیستم مسافرت میره و من نمیتونم بندازم روز آخر. تو بیمارستان دسترسی به نت ندارم و بعد مرخص شدنم میرم شهر خودم پیش مامانم. و احتمالا تو عید نمیام. ممکنه نتونم سر بزنم. تو رو خدا دعامون کنید. آزمابش های دخترمو یکسریش بعد از تولده و یکسری میافته بعد از تعطیلات. امیدوارم همه به زودی مامان بشید اما بدون دردسر و ناراحتی. یلدا جون خیلی ناراحتم که وقت آزمایشت و برای جشن مامان شدنت نیستم.
یلدا جون اوایل خیلی به قیافش فکر میکردم حصوصا که عکس اون طرفو دیدم اصاا یک جوری بدم اومد. البته شاید عم علتش دید بدی بود که ما به اهدا کننده ها داریم و اون طرف مثل دیو به چشممون میاد خخخخخخ. اما الان از استرس سلامتیش مدتها هست که که دیگه به قیافش فکر نمیکنیم و خودم و همسر فقط میگیم خدایا سالم باشه. نمیدونم کی امثال ما به آرامش میرسه. به شخصه بهم ثابت شده که هر چه جلوتر میریم واقعا استرسمون از آدمای دیگه خیلی بیشتره. باز هم خدا را صد ههزار مرتبه شکر برای سلامتیمون. برای همتون دعا میکنم که خدا اول به خودتون و همسراتون سلامتی بده و ب6د بچه های سالم سالم سالم و صالح و زیبا. ای خداااا
سلام نفس اتفاقا تو فکرت بودم میخواستم بپرسم کی زایمانته ؟ اگه تونستی حتما یه خبر از خودت بذار انشا....صحیح و سالم دنیا بیاد
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆♀️🌺🌷❤
سلام سلام سلام نفس جون بخدا من امروز که سرکار بودم همش به فکرت بودم عزیزم پیش خودم گفتم نکنه نفس جون زایمان کرده که سر نمیزنه الان که پیامتو دیدم خوشحال شدم انشالا زایمان راحتی داشته باشی و دخترت خوش قدم باشه براتون
یلدا جان تا حدی طبیعیه. اولا اون داروها که تستفاده میکنیم خلق و خو و اعصابو به هم میریزه. بعدشم من خودمم اون موقع چندان حسی بهشون نداشتم. حتی بعد از مثبت سدن هم زیاد حسی نداشتم و نگران بودم نکنه مادر بدی میشم. بعد دیدم اکثرا اینجوری هستن و یواش یواش آدم به جنین تو شکم خو میگیره و عاشقش میشی
نفس جونم به سلامتی عزیزم.ایشالله صحیح و سالم دختر نازت را به دنیا میاری.عزیزم از اول اسفند به نیت سلامتی دخترت روزی هفت تا آیت الکرسی موقعی که دارم به پسرم شیر میدم میخونم.ایشالله تا چهل روز ادامه میدم.کاش زودتر میدونستی از خودت بهمون خبر بدی.
یلدا جون اچ سی جی به لانه گزینی هم کمک میکنه. بدیش تینه که زود نمیتونی آزمایش بتا بدی. رز جان اگه اقدام نداشتی میتونه عفونت یا کیست یا حتی شرایط استرس و اعصاب باشه. چیزی نیست. ثمین جونم قربون دل مهربونت. فدات بشم من گلم. خدا گل پسرتو سالم نگهداره. چه میکنین با بچه داری؟ماملن باباشو اذیت که نمیکنه؟ عزیزم سعی میکنم بعدش یک خبری بدم