2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156220 بازدید | 10475 پست
ماریا جون من خونده بودم که کسانی بودن با ذخیره پابین که با داروهای زیاد به سختی یکی دوتا فولی داشتن. شما به نظرم وضعیتت خیلی بهتره. ابشالا نتیجه مثبت بگیری. منتظر هدیه هم خدا را شکر حامله شده عزیزم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام سلام سلام مرسی یاس گل جونم و ماریا گلی،حقیقتش همسرم داره هفته ی اینده میره ماموریت خارج از کشور به مدت 2 هفته انشالا بعد از تعطیلات نوروز و اواخر فروردین ماه میریم پیش دکتر جنتی ببینیم چی میگه البته خودمون چندان امیدی به بیوپسی نداریم، اما بهر حال این راه اخر رو هم امتحان میکنیم انشالا به وقتش از راهنماییهای شما دوستان گلم استفاده میکنم،میبوسمتون
ماریا جون با این همه هزینه و وقت و از همه عمر عزیزت که حیفه تو بیمارستانا و با استرس بچه بگذره چرا استراحت نمیکنی؟؟ حالا انشااله اینبار واست میشه و مامان میشی عزیزم از دعای خیرت هم ممنونم عزیزم انشااله خدا تو رو هم مامان دوتا نی نیه نازو سالم و صالح و البته عاقبت به خیر بکنه امین
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
واسه کیفیت تخمک من جایی خوندم که معمولا تو سایز بالای ١٧ احتمال پوچ بودن خیلی پایینه انشااله که واسه شما هم همین طوره هدیه جونم خدارو شکر باردار شد صدای قلب نی نی نازشو هم شنید انشااله روزی تو و همه دوستای منتظرمون باشه امیییین
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
سلام مینو جون،انشااله تو بیو واست اس بشه شاید زیاد واسه اینکار امیدی نباشه اما این راهی هست که باید بریم شاید معجزه خدا قراره اینجا واسه شما اتفاق بیافته به هر حال این فرصتی هست که بهتره از خودتون نگیرینش ضمن اینکه من خیلی امید دارم که واستون اس پیدا بشه اما اگه خدای نکرده نبود اهدا رو همیشه هست
مرسی یاس گل جونم انشالا که هر چی صلاحمون هست واسه ی ما و شما و بقیه ی دوستان اتفاق بیوفته،امیدوارم تو هم قبل از عید بری برای انتقال و با نتیجه ی مثبته مثبت به پیشواز عید بری گلم
دوستای عزیز و مهربانم سلام. ممنون از همدردیاتون. امیدوارم خدا برای تک تکتون بهترینها رو رقم بزنه. خدا منو سخت امتحان کرد. هر چند دلگیرم. چقدررررررررر غصه همسریو خوردم. چقدر بغضمو قورت دادم تا چیزی متوجه نشه. اما خودش شاهده وقتی همسرم گفت جواب آز منفیه سجده شکر کردم به خاطر تمام مصلحتاش... میدونم برای من و همه دوستام چیزی جز خیر نمیخواد. فقط ان شا الله بهمون دید وسیع بده تا بتونیم درک کنیم...
یلداجون برای من روز 19 انتقال دادن. ان شا الله مامانی عزیزم. امیدوار باش بادوم جون چقدر خوشحال شدم دیدم بهمون سر زدی. یادم نمیره خوابمو. من بودم و شما که هیچ وقت ندیدمت و ضریح امام حسین...
نفس جون مینو جون یاسی جون ممنونم از محبت و دلگرمی که بهم میدین نفس جون یکم دلم قرص شد که هنوز یه کوچولو فرصت دارم یاسی جون درست میگی اینبار حتما حتما استراحت میکنم همیشه فکر میکردم ای یو ای نیازی به استراحت نداره و از همون روز یا فرداش خیلی کاره خونه میکردم خیلی خیلی برایه منتظره هدیه خوشحال شدم تو تاپیکه ای یو ای 93 با هم بودیم و خیلی براش ناراحت بودم الهی شکر که نتیجه پشت کارش و گرفت بارها و بارها ای یو ای کرد تو اون تاپیک خدارو شکر خیلیا حامله شدن