2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156220 بازدید | 10475 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سه روزه هم میزارن اما جنینو بزارن پرسلول بشه بهتره. من چهار روزه برام گذاشتم. یعنی روز پنجم بعد ار پانکچر. شنبه پانکچر شدم و چهارشنبه انتفال. البته بستگی به شرایط بدنیت و ضخامت آندومترت داره
سلام سلام سلام ببخشید که دو سه روزه نبودم درگیر کار و درس و زندگی و گرفتاریهام بودم،مرسی نفس گلی که به یاد من بودی عزیز دلم انشالا هر چی خیره پیش بیاد، یلدا جونم الکی به خودت استرس وارد نکن گلم همه چی رو بسپار به خدا و تقدیر یاس گل و الی عزیزم کجایین؟خبری ازتون نیست دلم براتون تنگ شده به ما سر نمیزنید چرا؟ بادوم جونم انشالا که دامادیه گل پسرت ماریا گلی امیدوارم با اولین اقدام مامان بشی عزیزم
ماریا جونم amh پایینه متاسفانه ولی خدارو شکر که بازم تعداد فولیات و اندازشون عالیه انشااله که پوچ نیستن و همین بار مامان یه نی نیه ناز میشی دکترت کیه؟؟ اگه خدای نکرده اینبار نشد زیر نظر یه دکتر خوب میکرو کن و الکی فرصتو از دست نده اینار که ایو کردی حتما استراحت کن و از نظر تغذیه هم مواظب باش ،سرویسم فقط فرنگی برو اما بالاتر از اینا خواست خداس انشااله که واست میخواد و مامان میشی
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
یلدا جون سعی کن اروم باشی اینجوری استرستو به شوهرت منتقل میکنی و باعث میشی حساس بشه رو این موضوع عزیزم بعضی از برخودا و اتفاقا در مورد ما اجتناب ناپذیره فقط سعی کن با ارامش موضوعو کنترل کنی موفق باشی عزیزم
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
بادوم جون مرسی که اومدی،انشااله خدا دردونه پسرت رو واست حفظ کنه مارو هم دعا کن انشااله ما هم این روزا رو تجربه کنیم
مینو جونم تو کم پیدایی ،من که مرتب میام چه کار کردین واسه بیو اگه اطلاعاتی خواستی واسه ابن سینا در خدمتتم
راستی عسل کوچولو هم ایو کرده بود خبری ازش نیستا
مینو جون به نظر منم شما شانستون خیلی زیاده و انشااله اس واستون پیدا میشه بعدم با اس خودتون میکرو میکنین و مامان میشی عزیزم این شانسو با اما و اگر از خودتون نگیرین
یاس گل جون ممنون از همه مهربونیات ایشالله خدا بهت یکی دو تا نی نی ه تپل و سالم بده... باهات موافقم اینبار میخوام واقعا استراحت کنم و دولا و راست نشم مثله قبل من 4 بار مطب ای یو کردم و فقط لتروزول میخوردم یک سال درمان و ول کردم بعد رفتم بیمارستان محب یاس درمانگاه ای وی اف و نازاییش یک بارم با سیکل ه طبیعی تو محب یاس اینبار با دارو وارده سیکل ه ای یو میشم