الهی ... نگاهی... می خواهم مادر شوم چشیدن لذتی دیگر از زندگی لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرم
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم
🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما
👪💑
می خواهم مادر شوم
م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
قوربونت برم مرسی عزیزم خدا کنه اینطوری باشه . این انتظار خیلی سخته ولی وقتی هم نینی میاد آدم تازه میفهمه چقدر بچه داری سخته و قدر اون دوران رو ندونسته .
امروز سونو دادم و با چهار تا hmg و کلومیفن6.7 تا فولیه 20 به بالا داشتم دکترم ذوق کرده بود من پریودم خیلی منظمه و همیشه تو سیکله طبیعیم بدون ه دارو یکی دوتا فولیه خوب داشتم تا حالا.... راستش دکترم میگفت شاید 2 سال شاید 10 سال ه دیگه یائسه بشی و باید برایه بچه دار شدنت بجمبیم... به هر حال شنیدنش حیلی سخته... من یکی دو ساله که اصرار میکنم برایه ای وی اف اما هیچ دکتری زیره بار نرفت برام انجام بده... همه گفتن هیچ مشکلی نداری و لازم نیست.. تا اینکه این ازمایش معلوم کرد بیخود نبود نگرانیم...
به دکترم گفتم حتما تمام ه این فولی ها پوچه که این سالها با 5 بار ای یو ای و عکس و لاپارا نتیجه نگرفتیم... ولی حرفم انگار براش خنده دار بود... گفت مثله تو مریض زیاد داشتیم که طبیعی حامله شدن و پوچ کجا بود