2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156183 بازدید | 10475 پست
مینو جون واسه بچه اول تعیین جنسیت انجام میدن اما دکتر گفت توصیه نمیکنه اول به خاطر اینکه حدود سه میلیون هزینه داره و بعدم ممکنه جنین جنسیت مورد نظرو نداشته باشه و استفاده نمیشه اونوقت سیکلت با اون همه دارو و هزینه کنسل میشه با این حال گفتن اگه بخوای انجام میده
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
میدونم ثمین جون،منم توکل کردم و فرشته هامو به خودش سپردم انشااله لطفشو شامل حالم کنه
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماریا جون کاش دوباره ازمایش میدادی،شاید اشتباه شده به هر حال امیدتو از دست نده فقط کافیه خدا بخواد
نازنین جون انشااله خوش خبر باشی خواهرم
سلام دوست جونا... خوبید؟ منو یادتون میاد؟ اولا تاپیک جدید مبارک انشاالله تو این تاپیک همه خانمهای منتظر زود زود مامان بشند؟ من به خاطر مشکلاتی که نگهداری از دوتا نی نی همزمان داره مدت زیادی نتونستم بیام اینجا... چه خبرا؟ چه کسایی مامان شدند؟ از افسون و مهتا و هانی و منتظر هدیه و بقیه دوستان چه خبر؟
سلام به به هانیا جون. خوبی؟دخترای گلت خوبن؟عمل دختری انجام شد؟ مینو جان نازنین از دکتر ط جنین گرفته.ایشالا با خبر خوش بیاد. ممنون عزیزم من 20 اسفندم البته دکتر دقیق برام وقت عملو تعیین نکرد6. از یک طرف وزنش یک خورده کمه و میگم دیرترین زمان ممکن باشه و از طرف دیگه بچه باید زودتر بیاد که متخصص نوزادان خوب باشه و چکهای لازم انجام شه به خاطر اون مشکل . خلاصه حسابی سردرگمم