2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156178 بازدید | 10475 پست
مهربانوی عزیز من اصفهان پیش دکتر ای آیو آی انجام دادم.اونم هزینه پنج بار را همون اول میگیره که از ما دو میلیون گرفت ولی ظاهرا سری های قبل ارزون تر بوده.هر کس هم میخواست دو روز پشت هم انجام بده براش انجام میداد ولی روتینش این نبود.اگه شماره ای هم ازش میخوای تو خصوصی بهت بدم.
ممنون مهربانو جون ،عزیزم من متوجه سوالت نشدم اگه دوست داری سوالتو دوباره بگو تا راهنماییت کنم ،البته اگه بتونم
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

ثمین جون اینا ازمایشایه ایتدایی و قبل از بیو هستن اما بازم اگه میخوای نشون یه دکتر خوب بده جواب بیو رو بهت میگن احتمال تکامل این اسی ها با با دارو هست یا نه
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
غزل جون اون امپول اجباری بودا،حتما زدی یادت نیست
نمیدونم نفس جون چرا اینجوری شدم شاید از عوارض داروهاس اما کلا ناامیدم هر چی سعی میکنم اروم باشم نمیشه اصلا حال عجیبی دارم دست به هر کاری میزنم تا یه ده بار انجام ندم نمیشه اونم به سخت ترین روش ممکن نفس جون با اینکه اینقدر مواظب بودم دیدی چه سرمایی خوردم تا شب پانکچر تب و لرز شدید داشتم شوهرم بیچاره دست پاچه شده بود هنوز بعد این همه روزو دارو خوب خوب نشدم و همش سرفه میکنم اونم از وضعیت تخمکا و جنینا اخه به چی امید ببندم؟؟
گفتم برم یه ازمایشگاه دیگه amh,fsh ,lh و پرولاکتینو انجام بدم چه میدونم گفتم شاید اصلا ذخیره ندارم الکی بوده ازمایش اون دفعه حالا گفتم برم پیش چ و ک دوباره مشورت کنم باهاشون ببینم چی میگن اخه وقتی با این همه امپول فقط دو تا تخمک شد چطوری برم واسه ایو ازمایشای ایمنیم مشکلی نداشتن اما اگه بتونم تهران برم حتما پیش ط هم میرم بیشتر ترسم به خاطر سنمه،خیلی عصبی شدم
سلام بچه ها شاکی ام شاکی عجب شانسی من باورم نشد کی مهمونا رفتن الان دوباره یکی دیگه از فامیلای شوهرم داره میاد خونمون؛اونم همزمان با انتقالم اخه من میخوام استراحت کنم حوصله مهمون نوازی این وسط از کجا بیارم
من تا 11 میخوابم اونوقت مهمونم باشه میتونم بخوابم؟!شبا کم خوابم نمیدونم به چه زبونی بگم که شوهرم ناراحت نشه؛حق دارم ناراحت بشم یا نه؟!از ی طرف هم به مادرم نمیخوام بگم چون هم استرس میگیره هم میگه بیا پیشم که من دوس ندارم برم زحمت بدم بهش.چیکارکنم؟؟؟
سلام به همه دوستای ه گلم هرگز فکرش و نمیکردم دوباره تو این سایت کامنت بذارم.. اما شرایطی که برام پیش اومده خیلی سخت و غافلگیر کننده بوده... گفتم اینجا مطرح کنم شاید کسی تجربش و داشته باشه...
پریود منظم و سره وقت گرفتنه عکس رنگی و اکی بودنه همه چیز ازمایش کامل برایه خودم و همسرم همه چی نرمال 5 بار ای یو ای منفی لاپاراسکوپی بازم هیچ مشکلی و در اخرم بعد از 6 سال دوندگی و کلی ازمایش و دوا و درمون... تازه متوجه شدن که ذخیره تخمدانم نزدیک به صفره.. البته گفتن ممکنه اشتباه شده باشه و ازمایش و تو ازمایشگاهه بیمارستانه پارس تکرار کردم که هنوز جوابش نیومده... به گفته چند تا دکتر که تو جلسشون پروندم و دیدن سونو و ازمایشایه قبلیم با این ازمایشه amh پایین جور در نمیاد... ممنون میشم اگر کسی تجربه ای داره کمکم کنه... خیلی سخته بعد از اینهمه درمان و اینکه مدام بهم میگفتن سالم هستین و نیازی به ای وی اف ندارین یهو بفهمم دچاره پیریه زودرس ه تخمدان شدم.
همه امید من به این دو تا جنینه خیلی میترسم از دستشون بدم ثمین جون
ماریا جون متاسفانه اطلاعاتی در این مورد ندارم حتما با یه دکتر خوب مشورت کن شاید بهتر باشه با شرایط فعلی سریع واسه ای وی اف اقدام کنی موفق باشی عزیزم