2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156169 بازدید | 10475 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوست جونا من دوباره نظرم عوض شد. میخوا با IUI ادامه بدم. لطفا هر دکتری رو که اصفهان سراغ دارین برای IUI که خودشون اس اهدا داشته باشن؛ بهم معرفی کنین. با هر اطلاعاتی که دارین راجع به هزینه ها و ... من قبلا اصفهان پیش دکتر میرف... میرفتم. که همون اول پول 5 بار ای یو رو یکجا میگرفت. و هر سری که میرفتم دو روز پشت سر هم انتقال انجام میداد. یعنی مجموعا 10 بار انتقال. حالا یک سال و نیم که کلا از دکترا و هزینه هاشون بیخبرم. اگه کمکم کنین ممنون میشم.
مینو جان سلام نفس گلی راست میگه برای بار اول و تشکیل پرونده مراحل فرق داره من فقط همون بیوپسی رو گفتم هزینه ی ما هم یک میلیون شد در ضمن یه سوال دیگه من پیش دو تا دکتر رفتم و بهم گفتن فقط باید برم سراغ اهدای جنین پیش دکتر پویان رفتم که توی کلینیک امید کار میکنه به شوهرم برای سه ماه قرص لتروفم رو داده و گفته به احتمال ده درصد بشه یکی دو تا اسپرم پیدا بشه می خواستم ببینم از بین دوستان کسی بوده شوهرش از این قرص خورده باشه و نتیجش چی بوده؟
بعدم بهم گفته برای سه ماه بعد شوهرم بره همون کلینیک امید آزمایش غربال گری اسپرم رو بده ....بعد این اسم غربال گری یعنی چی ؟ توی اصل دادن آزمایش که فرقی نمی کنه؟ یعنی فقط همون نکته سه روز قبل از آزمایش نزدیکی نکردن باید رعایت بشه؟این که صبح یا بعد از ظهر بریم برای آزمایش فرقی نمی کنه؟ توی یه مقاله خونده بودم تعداد اسپرم اوله اول صبح خیلی بیشتر از بقیه ی ساعت های روز هست
همسر من خرداد ابن سینا بیوپسی شد هزینه عمل چهارصدو پنجاه هزار تومن بود که قبلش ازمایش ایدز و هپاتیت هم داد و فک کنم نزدیک سیصد هم ازمایشها شد. دکتر صفری نژاد هم ماه گذشته ازش پرسیدم گفتن هزینه بیوپسی تو نیکان سه و نیم تا چهار ملیونه ما وقتی رفتیم ابن سینا و تشکیل پرونده دادیم من اونجا صحبت کردم و گفتم بهشون که من نمیخوام فعلا ویزیت زنان بشم اگه جواب بیوپسی مثبت بود بعد میرم ویزیت زنان و اونها هم قبول کردن البته با کلی مخالفت و اصرار من که حاضر نشدم ویزیت بشم. دکتر همسر من دکتر اراسته بود فوق العاده دکتر با حوصله و با اخلاقی بود
اینم بگم که اگه ازمایش های هورمونی مرد و سایز بیضه ها طبیعی باشه و تو بیوپسی وقتی جواب پاتولوژی اماده شد حتی اگه اسپرم نباشه ولی بیضه سلولهای زایا داشته باشه دکتر صفری نژاد دارو میده و من خودم دیدم تو مطبشون زوجی که با چهار ماه درمان هشت ملیون اسپرم تو ازمایشش بود البته اینکه درمان رو شروع کنه بستگی به این داره که سلولهای زایا مرحله چندم هستند
مرسی ساحل جونم و افا نی نی عزیزم،پس انشالا منم اول میرم ابن سینا میگم همسرم رو بیوپسی کنن اگه احیانا اسی پیدا شد میریم پیش صفری نژاد و بقیه مراحل درمان و اگه خدا نخواست و چیزی نبود میریم بیمارستان مهر برای اهدای جنین