2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156169 بازدید | 10475 پست
سلام دوستای خوبم. ممنون که به یادمید منم 11 روزه که انتقال دادم. تصمیم داشتم بی بی نزنم. از هفته پیش که یک لخته خون ازم خارج شد ناامید شدم اما تقریبا بازم استراحت میکنم. هیچ علایمی هم ندارم غیر از چند بار تیر کشیدن سینه راستم که فکر کنم قبل از انتقالمم داشتم... امروز وسوسه شدم بی بی بزنم به نظرتون زوده؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نازنین جونم نگران نباش اصلا. تازه شاید اون لخته علامت خولی هم باشه. سینت هم که تیر میکشه. من روز 11جرات بی بی پیدا کردم اما توصیه هم نمیکنم چون من با وجود اینکه روز 14 بتام 1700 بود هم روز 11 وهم 13 بی بیم خیلی کم رنگ بود و به زور خط دوم دیده مبشد. یعنی خیلی اعتباری به بی بی چک نیست اگه منفی نشون بده
سلام سلام سلام امیدوارم که این هفته،هفته ی خوبی برای شما عزیزانم باشه،نازنین جان عزیزم همش 3 روز مونده تا خونمون رو برات گلباران کنیم افکار منفی ممنوع
الی جان ازت بیخبریم
یاس گل جون خونگرمم کجایی؟چرا به ما سر نمیزنی
مامان ثمین عزیز انشالا که از بچه داری خسته نشده باشی عزیزم و مارو فراموش نکنی
یلدا جونم منتظر خبرای خوبیم ازت
و اما نفس گلی خودم و دختر ناز گلش امیدوارم که همیشه ی همیشه دلتون اروم و لبتون خندون باشه
دوستان یه سوال ازتون دارم،یکی از دوستانم شوهرش بیوپسی شده تو بیمارستان نیکان جوابش خوب بوده،حالا قراره عملش کنن تا انسداد رو باز کنن،حالا سوال اینجاس اولا میتونن اسپرمایی رو که تو نیکان از بیوپسی بدست اوردن و فریز کردن انتقال بدن بیمارستان مهر که دکتر ک براشون ای وی اف کنه؟اگه جوابتون منفیه پس این دوستم چیکار کنه؟البته دکتر مردان بیمارستان نیکان خیلی خیلی دکتر سرشناس و خوبیه واسه همین رفتن اونجا،حالا موندن چیکار کنن،سوال بعد بعد از این عمل اگه اسپرمی پیدا بشه میتونه بیاد مهر اسپرماشو فریز کنه؟ منتظر جوابتونیم میبوسمتون