2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156169 بازدید | 10475 پست
برای چی مینو حداقلش اینه که میگی تمام تلاشه خودمون رو کردیم
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤
تصمیمتون به جنینه یا اهدایی البته امیدوارم جواب بیوپسی مثبت باشه
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

منم گاهی وقتا میگم نکنه بعدا بچه دار شم بعد همسرم بچه رو دوست نداشته باشه همسرم مرد خوبیه و موافقه ولی ممکنه منم الکی حساس بشم و هزار تا فکر الکی کنم گاهی وقتا میگم جنین ولی دوباره زورم میگیره دلم نی نیه خودم رو میخواد میترسم بعدا بچه رو دوست نداشته باشم اگه جنین اهدایی باشه
یلدا جون خیلی خوبه امیدوارم همسرت قدر همسری به خوبیه تو رو بدونه خود منم گاهی وقتا به جنین فکر میکنم میگم اینجوری بچه هیچ کدوممون نیست و فکر و خیال هم ندارم
یلدا جان دکتر ثفری نژاد به نظرم دکتر خوبیه و جواب آخرو همون اول بهت میده. به ما گفت بیوپسی بیفایدس اما ما خودمون خواستیم خیالمون راحت باشه. مینو جان اگه تا این حد شانس بالایی بهتون گفته که عالیه حتما انجام بدین. اما برای ابن سینا ویزیت اول با اون داخلی 400 فرق داره. تمای بگیری منشی راهنمایبت میکنه فقط باید تاکید کنی جنتی باشه اون روز. همه مدارک خودتم ببر تا اگه لازمه آزمایش لازمو برات بنویسن. اونجا زن و مردو با هم پبش میبرن.پروندتو کامل کن شاید به حق حضرت زینب همونجا میکرو را ادامه دادی و نتیجه گرفتی
مرسی نفس جونم تماس گرفتم ابن سینا گفت که چه روزایی دکتر جنتی هستن و گفت هر وقت خواستین بیایین از 3 تا4 روز قبلش تماس بگیرین نوبت میدیم،توکل بر خدا ما هم از نوروز میریم ابن سینا،فقط دکتر طرازی هم اونجا هستن؟
ما خودمون با توجه به بازخوردی که تو جامعه میبینیم و اکثرا جواب بیوپسیشون منفی بوده یکم بی میل به این عمل هستیم انشالا که تا بعد از تعطیلات نوروز به یه نتیجه ی قاطعی برسیم
مینو جان ایشالا بهترین تصمیم با بهترین نتیجه در انتظارتونه. بله گلم ط هم اونجا همکاری میکنه.بد نیست که همزمان نوبت از مطبشم بگیری چون تو مطب میگن دکتر ط خیلی دقیقتره. منظورم اینه که از اول آمادگیشو داشته باشی چون دیر به دیر وقت برای اولین بار میده
مینو حان دقیق هزینه بیوپسی یادم نمیاد اما چیزی که تو ذهنمه حدود 600 هست. یک تاپیک تو نی نی سایت هست به اسم مریضای مرکز درمانی ابن سینا اگه اشتباه نکنم.که تمام روال کار و هزینه ها را صفحات اولش توضیح داده. هزینه میکرو هم کمتره