2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156169 بازدید | 10475 پست
ابن سینا را باید دونفری برید و تشکیل پرونده بدین. فقط اگه اونجا میری جنتی از همشون بهتره. روزی که وقت میگیری بپرس که جنتی باشه و همسرتون را ویزیت کنه. من اصلا صفری نژادد را توصیهونمیکنم چون به ما تاکید کرد که فریز در کار نیست و این ناحیه مردا هرچه کمتر دستکاری بشه بعتره. از طرفی اعتباری نیست که بار دوم هم اس پیدا بشه. پس بهتره تو مرکز درمان نازایی انجام بشه که فریز کنین. آیتی یادمه یک روزایی هم درمانگاه بیمارستان مهر مبشینه. اسمشو سرچ کن شمارشو میاره احتمالا
سلام مینو جان همسر من بیمارستان سینا عمل کرد به ما گفته بودن درد اصلا نداره ولی شوهر من چون سابقه ی فشار خون بالا هم داشت ماده ی بیهوشی بهش کم زدن برای همین یکم درد کشید روز قبلش هم نباید استامینیفون و مسکن این حرفا بخورن البته یک ساعت قبل از عمل دو تا شیاف دیکلوفناک براش می زارن بعد از عمل هم نمی تونه رانندگی کنه ما با آژانس برگشتیم خلاصه به اندازه دو سه ساعت بعد از عمل درد داشت و بعدش دیگه هی بهتر شدن شیاف دیکلوفناک براش بازم دکترش داده بود ولی شوهر من چون از طریقه ی گذاشتنش بدش میومد استفاده نکرد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برای ما هم متاسفانه اسپرمی یافت نشد دکتری رو هم که همسر جان رو عمل کرد  متاسفنه جنتی نبود اگر زودتر با این سایت آشنا می شدم شاید حتما دکتر جنتی رو انتخاب می کردم دکتر جنتی یک شنبه ها هست و من برای نشون دادن جواب عمل پیشش رفتیم و گفت دیگه تنها راه ما اهدای اسپرم یا جنین هست
مرسی نفس جان و ساحل عزیزم حالا اگه جور شد پس یا میریم پیش آیتی بیمارستان مهر یا پیش جنتی ابن سینا،روز حضور دکتر ایتی رو تو مهر پیدا کردم اما برای ابن سینا و ویزیت دکتر جنتی باید گام اول چیکار کنم؟چطوری و چه روزی بریم تهران که ایشون ابن سینا ویزیتمون کنن؟
سلام
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤
مینو به نظر منم اگه امیدی هست بیوپسی رو انجام بده همسر من اندازه بیضه ها طبیعیع ولی آزمایش هورمنیش Fsh خیلی بالا بود به نظرتون بیوپسی تاثیری داره؟
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤
سلام سارا جان من خودم اطلاع چندانی در این زمینه ندارم اما چون هم ازمایش هورمون و هم ژنتیک و هم سایز بیضش نرمال بود دو تا دکتر گفتن اگه بیوپسی کنه ممکنه نتیجه بخش باشه البته یکیشون گفت 30 تا 40 درصد دکتر دیگه هم گفت 50 تا 60 درصد امیدوار باشیم
مرسی مینو جان میبخشی اینقدر ازت سوال میپرسم من اگه الان آزمایشات رو انجام بدم تا ۲ ماه دیگه اعتبار دارن که بخوام ببرم مرکز پیش دکتر؟