2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156169 بازدید | 10475 پست
توکل بر خدا،فقط بچه هایی که همسرشون بیوپسی کرده اگه ممکنه در مورد تجربیاتشون بیان بگن،چه جور عملیه؟چقد طول میکشه؟چقد درد داره؟چند روز باید سرکار نرن؟مراقبت های بعد از عمل چی هست؟متشکرم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مینو جونم اگر هورمونی و ژنتیکی خوبه و سایز بیضه هم نرماله احتمالش زیاده اس پیدا بشه. این شانسو از خودتون نگیرین. ما حتی شانس زیادی هم نداشتیم اما برای اینکه خیالمون راحت باشه که کاری نبوده که انجام ندادیم همسرم عمل کرد. عملش ابن سینا بود. متاسفانه دردش زیاده این عمل و دو سه روز اصلا سر کار نمیتونن برن ولی بعد از اون درد کمتری دارن و اگه کار سبک باشه میتونن برن سر کار. مثلا حتی رانندگی هم فشار میاره من خودم اسکورت همسر شده بودم و خودم میبردم و میاوردمش برای کارای واجب.
یلدا جان زیاد خودتو درگیر ساعت خوردنش نکن. فقط ساعتش برات راحت باشه که هر روز بتونی اون تایم دارو را مصرف کنی. مثلا اگه شب زود میخوابی قرصو زودتر بخور هر شب. یا اگه دیر بیدار میشیتایم خوابتو به هم نریز و قرصتو صبح ها دیر تر بخور اما هر روز همون تایم بخور
مرسی نفس جونم حالا که اینطور گفتی یکم به شک افتادم که عمل کنه،نمیدونم چیکار کنم؟!!!هزینه ی بیوپسی تو بیمارستانهای خصوصی چقدره؟چون نمیخوام ابن سینا یا رویان باشه همه خاطره ی بد دارن ازشون
من یادمه دکتر صفری نژاد اون زمان گفت 6 تومان هزینش میشه و البته فریز هم نداشت. یعنی بی فایده. اونحوری راجع به ابن سینا فکر نکن عزیزم. اگه خدا بخواد هر غیر ممکنی هم ممکن میشه. من دیدم که دکتر آیتی اورولوژیست هم بیمارستان مهر میره و تعریفشو زیاد شنیدم. میتونی خودتم راجع بهش تحقیق کنی. عزیزم من خودم شخصا اگه اسی پیدا میشد ترجیح میدادم تمام آزمایشات ایمنی را هم تحت نظر دکتر ط انجام بدم بعد وارد سیکل بشم با دکتر ط. چون یکی از بچه ها اینجا گفته بود که دکتر ک بهش گفته از آزمایشات ایمنی سر در نمیاره. واسه همین ما ابن سینا انجام دادیم که دکتر ط هم اونجا باشه و میخواستم تو مطب تحت نظر ط باشم که دیگه قسمت نشد و اس پیدا نشد
یعنی به نظرت بریم ابن سینا برای بیوپسی؟مراحلش چطوره؟یعنی حضوری باید بریم نوبت بگیریم؟واقعا گیج شدم ،دکتر صفری نژاد گفت هر زمانی تصمیم گرفتین بیوپسی کنید تلفن بزنید و من بهتون نوبت میدم بیمارستان نیکان،اما نپرسیدیم هزینه چقدره و فریزمیکنه یا نه؟حالا اگه بخوایم بریم ابن سینا چیکار باید کنیم از کجا باید شروع کنیم؟