الهی ... نگاهی... می خواهم مادر شوم چشیدن لذتی دیگر از زندگی لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرم
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم
🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما
👪💑
می خواهم مادر شوم
م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆♀️🌺🌷❤
سلام نفس جان خدا را شکر که خیالتون نسبتا راحت شد.ایشالله به برکت دعای خیر همه بچه ها هیییییچ مشکلی نیست.ت نصفه شبها که به پسرم شیر میدم خیلی برای سلامتی دختر گلتون دعا کردم. نی نی 92 عزیزم ممنون از تبریکت.خیلی جات تو تاپیک خالی بود. مینو جان هر جور تصمیم گرفتین برای ختم لطفا اعلام کنین تا زودتر شروع کنیم. الی و یاس گل عزیز یه خبر از خودتون بدین لطفا.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام خدا رو شکر نفس جون من که اطمینان کامل دارم چیزی نیست ایشالا به زودی دخمل خوشگل و نازتو بغل کنی دیگه چیزی نمونده هااا راستی طبیعی هستی یا سزارین نینی جان و هانی جون ممنون از لطفتون مینو جون ببخشید باعس نگرانیت شدم گلم .من پسر اولم که مشکل داره از اس همسرمه و نینی دومم که تو دلمه خدا رو شکر تا الان مشکلی نداشته من از ترسم و تجربه بدی که داشتم امینوسنتز هم انجام دادم که خدا رو شکر سالم بود نگران نباشید توکل به خدا اون کم شدن مایع امینیوتیک من هم فکر کنم بهرخاطر کم اب خوردن خودم بود چون سونو ها و ازمایشا مشکلی رو نشون ندادن
الی و یاس عزیز هم بالاخره اقدام کردن?الهی که با خبرای خوب برگردن منم واسشون دعا میکنم اون خانومه که تقریبا هم اسم سمین جون بود چی شد?اسمش یادم رفته ی بار اقدام کرد متاسفانه پوچ شد خبر ندارید از ایشون
سلام دوست جوونا من از مایش هم دادم متاسفانه بتا یک بود و منفی ولی یه سوال برام پیش اومده من تخمک بالغ سمت راست داشتم تمام مدت سمت راستم درد میکرد بعدشم همونجا ورم داشت حالا که پری شدم لخته های زیادی دفع میکنم و ورم هم از بین رفت سوال اینه ممکن تشکیل شده باشه ولی به خاطر ضعیف بودن سقط بشه؟!!
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم
🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما
👪💑
می خواهم مادر شوم
م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
مرسی از لطف همگی شما،به امید خدا فردا ختم رو شروع میکنیم از نفر اول که خودمم که 10 بار زیارت عاشورا رو میخونم،الهی که دلهاتون شاد و غصه از خونه هاتون پر بکشه
سلام نفس جان خیلی خوشحالم که حال خودت و کوچولوت خوبه خداروشکر.یه جایی رفتم نذری هم بزنم اول برا شما دعا کردم.نفس جان من چهارشنبه نوبت آزمایشمه ولی متاسفانه از دیشب تا حالا دارم لک میبینم و احتمالا پری میشم
دوستای عزیزم سلام نفس جون تو رو خدا دیگه نگران نباش. همه چیو بسپر به خدا ببخشید عزیزانم اینقدر سوال میپرسم. من پریشب رفتم دستشویی یک لخته اندازه نصف بند انگشت خارج شد. با اینکه خوب خوب استراحت کرده بودم. نمیدونم چرا اینطوری شد. خودم که میگم همه چی تموم شده اما دلم نمیاد دل همسرمو بشکنم. علامتهای پری هم دارم اما لک بینی اصلا
سلام دوستای گلم،من اومدم اما با دست خالی نمیدونم چی باید بگم اصلا چطوری باید باید بگم اصلا نمیتونم حتی گله کنم من پنجشنبه رفتم شهر خودمون سونو و ٧تا تخمک بالای ٢٠ داشتم و یه عالمه ١٢-١٣ شنبه از صبح زود درد شدید زیر دلم داشتم وقتی رسیدم بیمارستان هلاک بودم از درد دکتر ساعت ١٠ اومد و منو ساعت ١٠/٥ بردن داخل شکمم یکمی ورم کرده بود گفتن اشکال نداره پانکچر شدم هم کمی درد داشتم اما سریع خوب شدم گفتن دکتر گفته پروژسترونت بالاس و اگه انتقال بدی نمیشه پس جنینا باید فریز بشن گفتن اما تهران بمون اخه یکمی هایپر شدی اول برو بخش زنان سرم بزن و بعد برو خونه فقط استراحت کن پرسیدم چند تا تخمک گفتن ٤ تا،باورتون میشه فقط ٤ تا با ناراحتی برگشتم هتل و سر کج گذاشتن بالش دو ساعت تمام گریه کردم تمام صورتم ورم کرده بود حالمم زیاد خوب نبود مگه میشه کسی با ٤ تا تخمک هایپر بشه دیگه موندم تا امروز صبح رفتیم و گفتن فقط دوتاش جنین شده و فردا بیا واسه انتقال که گفتم دکترم گفته نه گفتن فردا بیا ببین فریز میشن یا نه حالا من موندمو دست خالی دل شکسته تن زخمی و از طرفی نه میلیون هزینه و دیگه هیچی برگشتم سر خونه اول ناراحتتر و البته بی پول بی پول اینقدر این چند روز گریه کردم دیگه نا ندارم اخه چرا ،حتی نمیتونم گله کنم میگم حرف نزن خدا قهرش میگیره حتی حق خودم نمیبینم که یکم از دردمو بگم ،پس خدا واسه من کجاس؟؟پس کی نگام میکنه،اصلا قرار هست مادر بشم اگه نه پس برا چی زور بزنم واسه چی تلاش کنم واسه چی پولایی که تو گرمایه ٦٠-٧٠ درجه تو کارخونه در میاره تو حلق جماعت دکتر نما بریزمو اخرش هم برسم به جای اولم دوست نداشتم بیام اینجا بگم حرفامو گفتم نکنه کسی ناراحت بشه از اینکه این مدت همراه دلم شدین ممنون دیگه امیدی تو زندگیم نیست امدنم اینجا هم الکیه قسمت من این بوده نمیگم راضیم اما میپذیرمش امیدوارم همتون مامان بشین
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم...
خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت
تو خود بهتر میدانی
معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
من میدونم تا خدا نخواد حتی یه برگم زمین نمیریزه اما مساله دقیقا همینه خدا واسه من نمیخواد نفس جونم خوشحال شدم واسه دختر گلت از ته دل دعا میکنم واسه سلامتی نی نی هر چند که ظاهرا دعاهای من پیش خدا بی اثرا خودش واست حفظش کنه به حرمت دل پاک و مهربونه خودت
تو خود بهتر میدانی
مینو جون واسه ختم به نظر من بهتر از امشب همه شبی یه دونه زیارت عاشورا بخونن تا ده شب اینجوری میشه نفری ده تا بازم تو بانی هستی مهًم نظر تو هست واسه همتون ارزوی موفقیت میکنم و بای
تو خود بهتر میدانی
سلام یاس گل جان چرا اینقد ناامیدی دختر به خدا واسه منم دقیقا همین شد منم تخمک زیاد داشتم کلا 6تا عزم گرفتن که دوتاش جنین شد اون دو تا رو انتقال دادن که یکیش نینی شد منم هایپر شدم که بعدا فهمید دکترم یعنی زمانی که باردار شدم اصلاااا ناامید نباش فقط و فقط امید من خیلی امیدوار بودم اگه هم خواستن فریز کنن بهتر هم هست خود دکتر به من گفت احتمال رو بالاتر میبره جنین من بلاستو بود
سلام سلام سلام وای یاس گل جونم عزیز دلم خیلی برات ناراحت شدم امیدت رو از دست نده گلم الان 2تا جنین داری عزیزم این یعنی امید یعنی انگیزه مطمئنم به زودی مامان یاسی میشی مطمئنم