2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156169 بازدید | 10475 پست
یه سوال دیگه هم داشتم من اگه بخوام بیام تهران مراکزی مثل مهر یا آبان یا جاهای دیگه که خودتون میرید مدت زمان زیادی طول میکشه برا این که پذیرش کنن؟ یا هر وقت بری پذیرش میکنن؟
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤
مینو جون دکتر جینین شناس توی تابستون بهمون گفت هیچ شانسی ندارین ولی دکتر چ نتایج آز شوهرمم نگاه کرده بود گفته بود برو خانمتو بیار راضیش کنم با اس خودت IVFکنه بد یک سری دارو و آمپول بهش داد و اونم دوباره آزمایش داد گفت که گفته با اس خودت میشه البته حقیقتش من نتیجه آز ندیدم نمی دونم تا چه حد راست میگه

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

رز شما تهرانی؟ میشه اگه اطلاعاتی داری به من کمک کنی؟
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤
مینو من میخوام از اس اهدایی استفاده کنم فقط چون راهم دوره میخواستم بدونم اگه بیام برام پرونده تشکیل میدن؟ شما خودت تهرانی؟
سارا جان من تهران نیستم،اول باید بری پیش دکتر مورد نظرت ویزیتت کنه بعد برات ازمایش مینویسه بعد نامه ی دادگاه رو باید بگیری بعدش به همراه جواب ازمایش و تاییدیه دادگاه باز میری پیش دکتر،بعد دارو مینویسه و سونو بعد با واسطه هماهنگ میکنی و ادامه ی مراحل...
سلام دوستان گلم. از مهر و محبت همتون ممنونم و دست همتون را میبوسم که اینقدر مهربان و دلسوزانه بهم امید میدین و دعامون میکنید. امروز یک مرکز سونوگرافی وقت داشتیم که دکترش اسکن و ام آی آی هم انجام میده. خیلی امیدوارمون کرد به اینکه چون خدا را شکر جاهای دیگه مغزش اکی هست احتمالش زیاده که بعدداز تولد هم مشکلی نداشته باشه. گفت آدمهای 50 و 60 ساله اونقدر بهمون مراجعه میکنن که این مشکلو داشتن و خودشونم حتی نفهمیدن. گفت اصلا استرس نداشته باشید و فقط بعد از تولد چکش کنید و تو بعضی ها ممکنه این حالت فقط مدل مغزشون باشه و مریضی حساب نشه. مطمینم که این احساس آرامش نسبی که الان دکتر بهمون داد ادل لطف خدا و بعد به خاطر دعاهای پاک شما دوستان عزیزم بوده. دیگه توکلمون به خداس تا بچه به دنیا بیاد و امیدواریم خدا کمک کنه و همینجور بشه که دکتر امروز گفت.خدا ایشالا سلامت و تنورستی و خوشبختی و فرزندان سالم و صالح به همتون عطا کنه. خیلی دوستتون دارم
رز عزیزم خدا را شکر که امیدی به بچه دار شدن از خودتون هست. یکی از بچه ها زیز نظر دکتر اقصی بود و احتمالش میرفت از خودشونم بچه دار شن. خلاصه یک جوری شرایط را فراهم کرد که اگه اس همسرش خوب بود از اون استفاده بشه و اگه نه از اهدا. خلاصه همسرش تعداد محدودی اس داشت و 3 تا جنین داشت و لقیه تخمکا هام با اس اهدا لقاح داده شد و خدا را شکر با اس های همسر خودش باردار شد. من جای شما باشم با اطمیناح بیشتریی و بعد از تقویت همسر و حتی با در نظر گرفتن جوانب این کارو انجام میدم. ایشالا که شما هم از خودتون بچه دار میشید
سارا جان تو شهرستانها آی وی اف با اس اهدا انجام نمیدن و بعضی جاها فقط با اس اهدا آی یو انجام میدن.مثلا اصفهان یک دکتر هست که تینکارو میکنه. اما میتونی اونجا حنین اهدا بگیری. اما اکه بخوای با اس اهدا آی وی اف کنی باید بیای تهران و اگر آزمایشا و عکست تکمیل و نسبتا جدید باشه نعطلی نداری و تقریبا سریع برات انجام میدن و مینو جان زحمت کشید برات توضیح داد