الهی ... نگاهی... می خواهم مادر شوم چشیدن لذتی دیگر از زندگی لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرم
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم
🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما
👪💑
می خواهم مادر شوم
م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
نازنین جان انشالا به سلامتی.عزیزم انتقال که اصلا درد نداره مثل معاینه هست.فقط دستگاه معاینه رو که میخاد بزارن تا دهانه رحمو باز کنن خیلی خیلی کم درد میگیره که فقط چند ثانیه هست یعنی شاید معذرت میخام از نزدیکی دردش کمتر باشه پس استرس به خودت نده.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ممنون یاس گل جونم.من و نی نی هم خوبیم خداروشکر.فقط استرس نی نیمو دارم که امیدوارم این روزای من نصیب همتون بشه البته با ارامش کامل. خداروشکر شوهرمم خیلی خوشحاله همیشه هم میگه دخترم منم مرتب بهش میگم که ب نظرم دخترمون شبیه تو میشه البته با توجه به این که عکس بچه اهدا کننده رو دیدیم .من تمام سعیم رو میکنم که به این باور برسه که سهم من و خودش در داشتن این بچه به یک اندازست و فقط و فقط بابای اول و اخرش خودشه .فقط نگران گروه خونی هستم که تطابق نداره بعضی وقتها به خودم بد و بیراه میگم که چرا چنین کاری کردم و تطابق ندادم .خدا کنه کسی نفهمه
نازنین جان از امروز یک لیوان شیر سویا و نشاسته حل شده در اب بخور تا چند روز بعد از انتقال .از فردا مربای به .ناهارم سالاد کاهو با روغن زیتون پلو ماهیچه در صورت امکان که تقویتی باشه. غذای نفاخ به هیچ وجه نخور گرمی نخور دیگه.شامم سوپ تا چند شب که یبوست نگیری . عزیزم البته تمام اینها بهانه هست اگر خدا بخاد بدون رعایت کردن هیچ کذوم از اینام میشه پس خودتو فقط و فقط بسپار به خدا و ارامش داشته باش و قران و ایت الکرسی بخون .موفق باشی
سلام بچه ها. چند روز نبودم و همش کارم گریس. اولش بچه تکان نخورد و رفتم بیمارستان نوار قلب که شکر خدا خوب بود امل چند جور سونو داد که آب دور بچه خیلی کم بود و سرم درمانی و استراحت مطلق داد و بستری. اما از همه بدتر تو مغز بچه یک مشکل دید که تا 4 هفته پیش تو سوند هم نبود و همه غربالگریها هم اکی بود. الته الحمدلله فقط اون یک علامت را داره و برای بیماریهای خاص باید همراه با علایم دیگه باشه. حالا باید همش برم چک کنم که چیزی اضافه نشه و اگه خدا لطفشو بازم شامل حالم کنه با دعای شما دوستان شاید برطرف بشه. اگه نه و همینجور بمونه باید یکماه بعد از تولد چک بشه که شاید تا اون زمان هم برطرف شه و اگه نشه نمیدونم چی ممکنه پیش بیاد براش. کارم شده گریه و ناراحتی. نمیدونم با اون هم بدبختی که کشیدیم دیگه این بلا از کجا نازل شد. تو رو خدا با دلهای شکستتون دعام کنین.پیامارک نخوندم فقط دیدم یاس گل مریضه. عزیزم برو دکتر که تا انتقالت خوب باشی. بچه ها تو رو خدا با اون دلهای شکستتون دعامون کنید که برطرف بشه. خدا ایشالا مراد دل همنونو بده.