2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156169 بازدید | 10474 پست
نفس بیا خیلی باهات کار دارم
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام،به همه ی دوستان. این قضیه نامه الان به ذهنم اومد. ثمین جان بازم قدم پسر کوچولوت رو به خودت و خانوادت تبریک میگم. عزیزم اگه اومدی منو از این نگرانی در بیار!!!ممنون میشم شماهم قبلا گفته بودی نامه دادگاه گرفتی..میخوام بدونم قضیه ثبت اهدایی تو شناسنامه بچه نوشته میشه؟؟؟؟ فک کنم تا حالا شناسنامه بچه نازتو گرفتین. بیا و منو از این نگرانی در بیار که چیزی تو شناسنامه ثبت میشه یا نه؟؟؟؟؟
💖
من فکر کنم دارم پری میشم همه دردها همش الکی بود
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
مینو جون من همه امیدم به کرم و رحمت خداس،مگه من غیر از خدا کیو دارم عزیزم این هزینه فقط واسه پانکچره و پول واسطه تقریبا ٩٠٠ هزار تومنه البته چون ندادم بهش هنوز دقیق نمیدونم فقط اینکه پول اس ٦٠٠ و پولازمایش دویستو خرده ای که البته اجباری هست و باید بدین پول دارو ویزیت و سونو هم که جدا
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
شاینا جون من تو تایپیک خودمون دیدم که یکی از دوستان انتقالش روز ٢٣ پری بود پس داروهاتو استفاده کن و به دکتر اعتماد کن مطمئن باش در بهترین شرایط واسط انتقال میده حالا هم کاری رو انجام بده که دکتر گفته مسلما نصف بودن داروها تو رشدش تاثیر داشته
الی جونم ،عزیزم علائم پری و بارداری یکی هست دنبال علائم نباش
اخه یه لکه خون دیدم قهوه ای بود
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
روز ۱۳ انتقاله نمیدونم حتما قسمته بازم باید صبر کنم
ال جان 13 انتقالو با انتقال ما مقایسه نکن. برای من مثلا بعد از 5 روز از لقاح انتقال دادن. از طرفی برای ما روز پانکچر روز لقاحه در حالی که تو آی یو احتمالا فرداشه. پس برای مقایسه 6 روز ازش کم کن. یعنی انگار الان مثل روز 7 انتقال جنینی. حالا به نظرت زود نیست؟یا زمان لانه گزینی نمیتونه باشه؟در هر حال هر چی خیره شاینا جان من مشکل آندو نداشتم خوشبختانه اما با دوز بیشتر استرادیول حل میشه مشکلت استرس برات بدتره
مینو 68 عزیز از نظر گرفتن شناسنامه هیچ مشکلی برای ما پیش نیومد خدا را شکر.فقط چون بیشتر از 5 سال از ازدواجمون گذشته بود دوباره مدارکمون را فرستاده بودن اداره ثبت که کمیسیون بگیرن!!!که ما نفهمیدیم چیکار کردن دیگه.ولی شناسنامه را بی هیچ مشکلی بهمون دادن