2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156169 بازدید | 10474 پست
یاس گل جون شما هم بیمارستان مهر میری؟ با دکتر ک؟ هر اطلاعاتی که به مینو جون گفتی واسه منم حتمن بفرست. منم میخوام برم مهر ولی راهم دوره و اخر سالی هم به من و همسرم مرخصی خیلی سخت میدن. میخوام با اطلاعات کامل برم اونجا که رفت و امدم کمتر بشه. ممنونتونم
مینو جون سونو واژینال اصلا درد نداره. من بیش از 60 بار انجام دادم و اصلا درد نداشتم. پاپ اسمیر هم واسه من اصن درد نداشت با اینکه منم شنیده بودم میگن درد داره. اما عکس رنگی خیلی درد داره مثل زمانیکه بدجوری پری میشی. البته اگر 2 یا 3 ساعت قبلش ژلوفن یا پروفن بخوری میگن دردات خیلی کم میشه. البته اگه میخوای میکرو کنی حتمن عکس رنگی بگیر.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یاسی جون خوشگلم فدای قلب شکستت بشم الهی.باور کن تو لحظاتی که داشت نی نیم دنیا میومد اسم تو خیلی خاص تو ذهنم بود و برات از خدا اول صبر و آرامش و بعد یه نی نی خوشگل آرزو کردم. قربون دلت بشم.هیچ حرفی نمیتونه از سنگینی غمت کم کنه ولی گلم کم کم خودت را آماده کن که از اول دوباره همه چی را شروع کنی.ماها هممون پوست کلفت تر از این حرفهاییم.عزیزم شما همون دفعه اول با آیو باردار شدی ولی خیلی از بچه های اینجا برای همین مرحله اش هم چقدررررر اذیت شدن و بارها دلشون شکسته.فدات شم تو همه دعاهام هستی البته اگه قابل باشم.
ثمین جان خدا را شکر که کلا اوضاع خوبه اما از دیشب که پستتو خوندم یک غمی تو دلم نشست. من فکر میکردم بعد زایمان دیگه همسری غم و غصه نداره. اما انگار بازم باید غم همراه شادیمون باشه. مثل بعد از مثبت شدن آزمایش که همسر از ماموریت اومد و کلی با هم اشک ریختیم و فهمیدم شب قبلش تو هتل تنهایی کلی گریه کرده. خدایا شکرت برای این نعمت اما نخواستی ما لذت کاملشو ببریم. تو مطب دکتر چقدر به خوشبختی بعضیا غبطه میخورم که بی مشکل مامان شدن. اما یک چیزی بگم. پبش یک دکتر دیگه برای مواقع اورژانسی به عنوان جایگزین دکترم رفتم پرونده تشکیل بدم. ماماش تا گفتم میکرو برگشت گفت آزو بود همسر یا اس خودش بود؟ناراحت شدم بعدش فهمیدم که اونقدر این مسیله شایع شده که اونا میپرسن . البته من طبق معمول گفتم مال همسرمه. نمیدونید چرا میپرسن؟تاثیری هم داره و اسه دکتر؟!
سلام سلام سلام،یاس گل جونم ممنونم مهربانو جان کلا این مقدار هزینش میشه،ما جنین میخوایم چون از عوارض داروهای هورمونی و سرطانی بودنشون نگرانیم البته هر چی خدا بخواد،اما اگه اس میخواین هزینش 9 میلیون میشه تقریبا
ثمین جون قدم پسر کوچولوت مبارک باشه خیلی خوشحالمون کردی انشالله قدمش تو زندگیتون پر خیر و برکت باشه و زندگیتون از قبل شادتر بشه. عزیزم منم خیلی نگران قیافه و گروه خونیم همش فکر و خیال میکنم. ولی حرفای تو ارومم کرد.دوست داریم باز بیای از حال و هواتون برامون بگی.
💖
مهربانو جون شماره واسطه رو دادم به مینو جون شما هم میخواین؟؟درخواست دوستیمو قبول کن تا هر اطلاعاتی رو لازم داری واست بفرستم
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
مرسی مینو جونم انشااله خدا نی نیتو واست حفظ کنه
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
یکی بیاد به دادم برسه من فردا میرم تهران اما هر داروخانه ای زنگ میزنم دارو نداره یا فردا تعطیله،هیراد هم نداره حالا چکار کنم عصبی شدم
مینو جون مرسی گونال اف و ستروتاید فقط جمعه داروخانه باز باشه حتما
بچه ها یه ختم نذر کردم واسه ٤٠ تا از دوستام زیارت عاشورا بخونم تا مامان بشن انشااله،اگه کسی جا مونده اسمشو بنویسین لطفا ١-الی جون ٢-فاطیما جون ٣-عسل کوچولو جون ٤-دورسا جون ٥-نازنین جون ٦-رز جون ٧-موز جون ٨-نمیس جون ٩-مینو جون ١٠-سهیلا جون ١١-پگاه جون ١٢-ژینا جون ١٣-معجزه جون ١٤-مریم جون ١٥-ساحل جون ١٦-رئوفه جون ١٧-آفا نی می جون ١٨-رویا جون ١٩-مهربان جون ٢٠-ریحان جون ٢١-آرزو جون ٢٢-لیا جون ٢٣-مهربانو جون ٢٤-شلرر جون ٢٥-سارا جون ٢٦-ذلیخا جون ٢٧-مینا جون ٢٨-فاطمه جون ٢٩-الهام جون ٣٠-تورک انا جون ٣١-عروسک جون ٣٢-آبان جون ٣٣-مینا مامان جون ٣٤-نسترن جون ٣٥-معصوم جون ٣٦-نفس جون ٣٧-منتظر معجزه جون ٣٨-سحر جون ٣٩-یلدا جون ٤٠-پونه جون