2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156169 بازدید | 10474 پست
سلام دوست جونا بچه ها من این هفته قراره برم برای انتقال دفعه پیش دکتر ایز گفت روز ۱۳ بیا میفرستمت سونو اگه فولیکولا خوب بود یا همون روز انتقال میدم یا فرداش.حالا سوالم اینه که مگه نباید آمپول hcg بهم بده پس چرا گفت ممکنه همون روز انتقال بده؟؟
یاسی جونم بمیرم برات خدا شاهده که من هنوزم میترسم همش میخام از خدا که این دوران به سلامت طی بشه اگه بدونم تیکر بارداری من ذره ای تورو رنجور میکنه پاکش میکنم گلم تو الان دلشکسته ای وپیش خدا ارج دادری مارو دعا کن یاسی جونم من همیشه به متن امضای تو فکر میکنم واعتقاد دارم ازت میخام که دوباره دستاتو به زانوات بگیری ویه یاعلی بگی وبلند شی پاشو دوستم امیدوار به لطف خدا باش
خدایا! امروز زندگیم را دردستان توانمندت قرارمیدهم وبه تو توکل میکنم که چراغ هدایتگر راهم باشی....

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

پارا جوووون بیا بغلم نترس گلم نترس دوقلویی ریسکش بالاس تو به سلامت این دوران رو سر میکنی شک نکن نه اصلا ..برعکس خوشحالم که داری نتیجه ی صبرتو میبینی نمیدونم به خدا همه میگن ولی نمیدونن جرا نمیتونم دعا کنم نمیدونم چم شده الان من بیشتر به دعا احتیاج دارم فک کنم مشاور لازمم پارا من بارداری سختی داشتم تصور دوباره ی اون روزا مخصدصا با پایان تلخش واسم وحشت ناکه
روزگارا: تو اگر سخت به من میگیری، با خبر باش که پژمردن من آسان نیست، … گرچه دلگیرتر از دیروزم، گر چه فردای غم انگیز مرا میخواند، لیک باور دارم دلخوشیها کم نیست زندگی باید کرد….
ممنون عسل جون ان شا الله شما هم زود تر به خواسته دلت برسی
روزگارا: تو اگر سخت به من میگیری، با خبر باش که پژمردن من آسان نیست، … گرچه دلگیرتر از دیروزم، گر چه فردای غم انگیز مرا میخواند، لیک باور دارم دلخوشیها کم نیست زندگی باید کرد….
پارا جونم مبارکت باشه عزیزم،سونوگرافیم اشتباه شد انشااله که سلامت بغل بگیریش عزیزم ما رو دعا کن تا به حرمت مادر بودنت ما هم طعم این روزای شیرین رو بچشیم
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
یاسی عزیزم قوربونه دل شکستت،کاش پیشت بودم تا سرمون رو میزاشتیم رو شونه هم اونقدر گریه میکردیم تا هر دومون سبک شیم خالی شیم،دل شکستتو فقط یه بچه میتونه اروم کنه امیدتو از دست نده خدا خیلی مهربونه نمیدونم چرا اینطور صلاح دید که فعلا نی نی نداشته باشی ،اما مطمئن باش واست هدیه بزرگتری در نظر گرفته ازش بخواه دلتو اروم کنه کمکت کنه تا مادر شی اینی که میگی نمیتونم دعا کن ناراحتم از ایمانته از دل پاکته مطمئن باش خدا خودش این صبرتو جبران میکنه باور کن فقط باور کن یاسی جونم هنوز خیلی جووونی خواهری به خدا کوچولوتو که بغل بگیری اروم میشی پس تلاش کن
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
عسل جون من نمیدونم و روش دکترا فرق داره اما معمولا از ٢٤ تا ٤٨ ساعت بعد تزریق امپول ازادسازی میگن بیا واسه ایو روزی که رفتی بگو تا واست ذکرا رو بخونیم انشااله که مامان شی عزیزم
جاریه منم زایمانش نزدیکه هر جا میریم فقط حرف سیسمونی و زایمان و بچه داری و بچه دارشدنه ،دلم داره میترکه اما بیشتر واسه دل شکسته و چشمای غمگین همسرم انشااله خدا خودش کمکمون کنه
الهی یاسی جون برات بمیرم واقعا هر چی می گردم چیزی بنویسم می بینم واقعا کلمات ناتوانن که غم به این بزرگی رو تسلی بدن عزیرم به نظرت اگه پیش یک روانشناس بری بهتر نیست اونا بهت راه حل هایی نشون میدن که غمت رو فراموش کنی تو بزرگترین فاجعه ای که هرکسی می تونه بیبنه تجربه کردی به نظرم به تنهایی نمی تونی به خودت کمک کنی و بجز اینکه خودت رو از بین ببری کار دیگه ای نمی تونی بکنی