2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156150 بازدید | 10472 پست
مینو جون حتما واسه خونتون دستگاه تصفیه اب صنعتی بگیرین،اب شیرین کن هم میگن بهشون
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الی جونم قوربون دلت برم میدونم چه احساسی داری منم خیلی دارم اذیت میشم اولش چند روز بداخلاق بودم اما حالا غصه دلمو گرفته و همش گریه میکنم شوهرمم ساکت و اروم شده بغض اونو که میبینم نمیتونم جلوی خودمو بگیرم خیلی روزای سختی دارم دور از جون مثل انتظار مرگ میمونه،خدا به داد هممون برسه بچه ها مگه انتقال درد داره؟؟فقط الکی نگین که بریم اونجا شوکه شیم نگین هم انازه پری که واسه من وحشتناکه ،حتما اندازه عکس رنگی
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
شاینا جون اصلا نگران نباش اصلا مشکلی نیست دکتر بعضی از ازمایشا رو که جای دیگه انجام دادی رو قبول میکنه فقط گاهی ممکنه به موردی شک داشته باشه که واسه اطمینان خاطر میگه برین ازمایشگاه نیلو تکرار کنین واسه من چون سالهای زیادی تحت نظر بودم و هر ازمایشو جاهای دیگه چند باری تکرار کرده بودم گفت کافیه و نیازی به تکرار ازمایشا نیست
خیلی هم عالیه ،دکتر ک دکتر خوبیه ولی توی شهری که ساکن هستی حتما یه دکتر خوب واسه خودت پیدا کن چند ساله ازدواج کردی مینو جون؟؟
عسل جون انشااله شما هم زود مامان بشی عزیزم
من ساکن ماهشهر شدم همسرم شرکت نفتی هست اصلا جایی رو بجز دانشگاهی که تدریس میکنم تو اینجا نمیشناسم با کسی هم رفت وامد نداریم،شاید باورت نشه حتی نمیدونیم کجا تو این شهر نون سنگک پیدا میشه همش نون لواش میخوریم،ما نزدیک 4 سال داره میشه که ازدواج کردیم اما 6 ماه بود که اقدام داشتیم اما نشد تا اینکه همسرم ازمایش داد مشخص شد که آزو هستن البته تمام فاکتورهاش نرماله مثل ژنتیک و fshو ... حالا یه دکتر مردان تو تهران به ما گفته اگه بیوپسی کنه و جوابش مثبت باشه و بعد عمل کنه احتمالا بهبود پیدا میکنه اما ما همچنان مرددیم
من که خیلی به مثبت بودن جواب بیوپسی خوش بین نیستم با وجودی که دکترش بهمون گفت با توجه به ازمایشاتش احتمالا 50% جواب بیوپسیش مثبت میشه اما من شک دارم و نا امیدم تازه همسرم هم خیلی از بیوپسی و عمل میترسه گناه داره خیلی نگرانشم واسه این راضی نیستم درد بکشه و اذیت بشه
مینو جون ماهشهر پر از نان سنگکی هست یکم بگرد پیدا میکنی،چند وقته اومدی،؟؟ مینو جون شوهر منم همچین شرایطی داشت سونو که رفت گفتن که نرماله فقط کمی سایز بیضه هاش کوچکتر از نرماله همه دکترا میگفتن برین بیوبسی احتمال پیدا کردن اس زیاده ما هم رفتیم اما هیچی نبود،انشااله واسه شما پیدا شه
مینو جون چقدر شبیه منی ،نکنه دوتامون یه نفریم با دو کاربری
سایزش که نرماله اما ما چون نمونه های زیادی دیدیم که همه چی خوب بوده اما تو بیوپسی چیزی پیدا نشده واسه همین دلمون نمیخواد که بیوپسی کنه و اذیت بشیم بعدش هیچی نباشه،باشه انشالا اخر هفته که همسرم تعطیله میریم میگردیم ماهشهر رو
مینو من خیلی پشیمونم که چرا رفتیم بیوپسی اخه خیلی شوهرم اذیت شد هنوزم گاهی درد داره ،شوهرم خیلی ساکت بود یه اخ هم نگفت همین بیشتر دلمو میسوزونه ،خیلی هم اذیت شد از عاقبتش هم میترسم نکنه عوارضی داشته باشه