الهی ... نگاهی... می خواهم مادر شوم چشیدن لذتی دیگر از زندگی لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرم
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم
🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما
👪💑
می خواهم مادر شوم
م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بیمارستان جنین داره،یه جلسه میری پیش دکتر صحبت میکنین شرایط و هزینه ها رو واست توضیح میده واست دارو مینویسه و بهت میگه خواستی بری تو سیکل تماس بگیر اگه تصمیمت به جنین شد دگه ذخیره واست مهم نیست و نیازی به داروی خاص یا حتی سیکل بلند مدت نداری
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم...
خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت
تو خود بهتر میدانی
معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
الان دیگه اخراشی ،دیگه راهی نمونده مینو جون میتونی جنین رو از واسطه بگیری اینجوری هزینه هات بیشتر میشه اما میتونی کنترل بیشتری روی اوضاع داشته باشی و به احتمال زیاد جنین های بیشتری گیرت میاد
تو خود بهتر میدانی
واسه بیمارستان دکتر واست یه توضیحاتی میده اما اگه بخوای از واسطه بگیری هم شماره واسطه رو میده که خودت باهاش حرف بزنی و هماهنگ کنی معمولا اس رو زود پیدا میکنن اما جنین رو نمیدونم
تو خود بهتر میدانی
واسه اس میتونی از بیمارستان بگیری یا از واسطه ،به گروه خونیتون خیلی ربط داره اگه گروه خونی تون رو داشته باشه میگه دارم همین الان اما اگه نداشته باشه میگه واستون پیدا میکنم اما شاید طول بکشه مثلا واسه نفس جون دو سه ماهی طول کشید میتونی قید گروه خونی رو بزنی سریع پیدا میشه دیگه
تو خود بهتر میدانی