2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156143 بازدید | 10472 پست
یاس گلم اتفاقا از مریض دکتر چ پرسیدم دیدم بر عکس اینکه قبلا گونال اف تحویز میکرده الان مجبور شده ایرانیشو که سینال اف هست بع مریضا بده و انگار وارد نشده اصلا. حالا میگم یک تماسی بل دکتر بگیر ببین چی میگه. دوستای تهران هبر ندارن که این داروها اونج پیدا میشع یا نه. من میگن اگه پیدا هم نکردی برو سونو اگه قولی های خوب داشتی بصورت نچرال برو با دکی چ آی یو
نفس جون زنگ زدم به دکتر گفت غیر از گونال و ستروتاید هیچ مارکی رو قبول نداره گفت اگه بگم بزن هم الکیه و تخمکا بی کیفیت میشن واسه ای وی اف خوب نیستن شما شماره دارخانه هیرادو نداری؟؟ از بس از صبح تا حالا گریه کردم چشمام باز نمیشه دیگه خسته شدم از هر طرف میرم درا بستس،دیگه تحمل ندارم خدا واسه من نمیخواد حتما خیریتی هست،منم زورم نمیرسه که هر جقدرم بجنگم فایده نداره
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

افا نی نی جون میشه شمارشو بهم بدی؟؟
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
سلام خواهری ها من سونو شدم شکر خدا فولی نوزده و پونزده با ضخامت هفت اندومتر دارم الان وسایلمو چیدیم داریم حرکت میکنیم خیلی محتاج دعاهاتون هستم فعلا تا بعد
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
سلام. ببخشید خانوما کسی اینجا طب سنتی مرکز ناباروری امام خمینی رفته یا نه؟ صفحه اول تاپیک توضیح دادین. ممنون میشم اگه جواب بدین.
زان یار دلنوازم شکریست با شکایت.......امام حسین خسته شدم. هشت ساله منتظرم...
میخواستم بدونم چجور جاییه/ من 4 سال پیش رفتم همش دانشجو دورم جمع شد. نمیدونم شرایطش چطوریه؟ از قبل نوبت بگیرم؟ دکتر خوب اونجا کی هست؟ باید برم درمانگاه یا داخل بیمارستان؟ کلا اگه زحمتی نیست ی توضیح مختصر بهم بدین... ممنون.
زان یار دلنوازم شکریست با شکایت.......امام حسین خسته شدم. هشت ساله منتظرم...
یکی از دوستام برام وقت گرفت کلینیک طب سنتی اینطور که من فهمیدم دو تا دکتر داره من و همسرم توسط یکی از دکترها که اونروز بود ویزیت شدیم دانشجو نبود مثل مطب تو نوبت نشستیم و بعدم رفتیم داخل یه عالمه سوال بی ربط به ناباروری که مربوط به نوع مزاج بود ازمون پرسید بعد همسرم از اتاق رفت بیرون و یه سری سوال هم از من پرسید و خواست معاینه کنه که من نخواستم معاینه بشم یه سری ازمایش هم نوشت با دو تا دارو برای همسرم و یه تستی هم گفت من تو خونه انجام بدم و نتیجه رو ببرم که من هیچکدومو انجام ندادم و نمیخوام بازم برم ولی در کل دقیق بود ولی در مورد ازو اسپرمی درمان خاصی نداشتن دو مورد کم تحرکی اسپرم و مشکلاتی از این قبیل دارو میدن ولی اینجور که فهمیدم در مرحله ازمون و خطاست و اصلا نتیجه قطعی نیست
افا نی نی جون مرسی عزیزم زنگ زدم و داشتن،حالا همسری باید مرخصی بگیره و بره تهران واسه دارو بازم مرسی
الی جون خدارو شکر دیدی نگرانیت الکی بود،خدا به همرات خواهر گلم انشااله دست پر برگردی ساعت ایو رو بگو تا واست صلوات بفرستم انشااله موفق باشی عزیزم