2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156143 بازدید | 10472 پست
یاسی جون منم وقتی بچه هامو از دست دادم همش فکر میکردم دنیا دیگه برام معنی نداره ولی خدا خیلی بزرگه یه روزی با تمام وجود درک میکنیم که اینا همه حکمته
عاقبت یک شب در این شبهای دور کودک من پا به دنیا مینهد.... آن زمان بر من خدای مهربان نام شورانگیز مادر مینهد
منتظر هدیه ی عزیزم بازم بهت تبریک میگم مگه شمام بچهوهاتو از دست دادی؟ چند هفته؟
روزگارا: تو اگر سخت به من میگیری، با خبر باش که پژمردن من آسان نیست، … گرچه دلگیرتر از دیروزم، گر چه فردای غم انگیز مرا میخواند، لیک باور دارم دلخوشیها کم نیست زندگی باید کرد….

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

الی جون این چه حرفیه عزیزم. اولا که فردا میری سونو و وضعیتتو بررسی میکنی. ثانیا مگه فردا جواب خوب باشه نمیشه راه بیافتین؟روز خاصی باید میرفتی؟ بعدشم اینکه ممکنه بعضیا به کلومیفت خوب جواب ندن. نمونش خود من. قبل از فهمیدن مشکلمون دو دوره خوردم اما تخمدانم بدون اون دارو بهتر کار میکرد!!
یاسی جون من دوازده هفته دو قلوهامو از دست دادم یکیش خارج رحمی بود که لولمو برداشتن
عاقبت یک شب در این شبهای دور کودک من پا به دنیا مینهد.... آن زمان بر من خدای مهربان نام شورانگیز مادر مینهد
هدیه جونم خدارو شکر،انشااله هر روز زندگیه قشنگتون قشنگتر بشه و قلبای مهربونتون عاشق تر خدا واستون حفظ کنه نی نی تون رو راستی به خانواده ها گفتین؟؟؟
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
وای الی جون این چه حرفیه میزنی؟؟ مگه میشه با کیت صد در صد نظر داد؟؟ اصلا دارو چی خوردی؟؟امپول زدی؟؟ امپول ازاد سازی زدی؟؟ تا هورمون ازاد سازی تو بدنت ترشح نشه کیت دو خط نمیشه وقتی سونو نرفتی از کجا میدونی سایز فولیا چنده و کی ازاد میشن،با فکرایه الکی به خودت استرس نده ضمنا یادت رفته مینو رفت دکتر ایز اما اصلا دکتر نبودش شاید این خیر شما بوده که این همه راهو نرفتین درست مثل مینو جون که ماه بعد مامان شد،پس بگو انشااله خیر بوده تا خیر پیش بیاد انشااله خدا می خوادو فردا راهی میشین ولی واقعا متاسفم واسه دکترا و البته واسه خودمون که جونمون و زندگیمون دستشونه و اینقدر واسشون بی اهمیته چی بگم والا خدای ما هم بزرگه
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
راستی بچه ها بهاری هم باید زایمان کرده باشه دیگه ،کاشکی بیاد خبر بده از خودشو گل پسرش
یاسی جون و هدیه جون و نفس جون یاس گل عزیزم ممنونم از دلداری هاتون نمیدونم شایدم قسمت بوده وگرنه همه چی اماده بودیم برا حرکت راستش از شهر ما تا مشهد ۱۲ساعت با ماشین راهه ما میخواستیم امروز راه بیفتیم که فردا مطب باشیم حالا اگه امروز سونو مثبت باشه باید با قطار سریع السیر. یا امشب با اتوبوسی چیزی راه بی افتیم اخ چقدر نگران اب وهوا بودم هوا به این خوبی کاش همون دیشب تکلیفم روشن بود بازم شکر به خودش سپردم دستمو بگیره خدا رو دارم حواسش بهمه هدیه جووون بازم میگم مبارکت باشه گوارای وجودت ان شالله سالم بیاد بغلت راستی دکترتو عوض کرده بودی؟!! واقعا که شما برام الگوییی نباید بار اول جا زد جنگ جنگ تا پیروزی
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
الی جونم اینم بگم زیاد اعصابتو خورد نکن دیروز تو کل ایران اصلا سونو انجام نشده و ظاهرن اعتصابی چیزی بوده!نه که خیلی کم پول میگیرن!فقط سونوهای اورژانسی تو بیمارستان انجام شدن
پی پس اینطور دستشون درد نکنه چقدرم به فکرن !!! راستی یه سوال امروز روز ۱۴پریمه قرار بود امپول یکی امروز بزنم یکی فردا به نظرتون صبر کنم بعد از ظهر اگه قرار شد بریم برنم دیر میشه ؟؟
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
الی جان اول ببین فولیهات در چه حالن. ممکنه خودش حتی آزاد شده باشه که دیگه نیاز به تزریق الکی نیست و فقط انتقال میدی. اگر هم فولی های در حد 18 به بالا داشتی تزریق کن و ایشالا راهی شو
کلا به نظر من آدم باید قبل آی یو چند ماهی از طریق کیت و بهترش سونو وضعیتشو بررسی کنه ببینهچطوره و کی تخمکاش آزاد میشه و زمانشو بفهمه. برای من که اصلا اونجوز که میگن نیست. مثلا میگن 14 روز بعد از تخمکگذاری پری میاد در حالی که پری های من 31یا 32 روزه بودن ولی چند بار که سونو رفتم روز 12 یا 13 فولی 20 داشتم که دکتر گفته امروز و فردا آزاد میشه. یعنی 17 یا 18 روز قبل پری تخمک آزاد میکنم. پانکچرم هم روز 11 پری بود.
سلام الی جون انشااله راهی میشی امروز،حتما خیریتی بوده نفس جون تمام داروخانه های اهوازو پرسیدم هیچ کدوم امپولا رو ندارن،اعصابم خورده گفتن خیلی وقته این داروها تو خوزستان توزیع نشده فکر کنم واقعا قسمت ما نیست
پس ای وی افیای اهواز چکار میکنن،دیگه واقعا خسته شدم بریدم