2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156143 بازدید | 10472 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بچه ها من دیروز جواب ازمایشم به دستم رسید یه ازمایش کلی بود که تهران بنا به خواست دکتر ک انجام دادم،فرصت نشد برم جواب رو نشون دکتر بدم اما خودم باتوجه به راهنماش تفسیرش کردم تقریبا همه چی نرمال بود بجز دو مورد اول ویتامین دی 3 که پایین تر از نرمال بود بعد Anti mullerian Hormone که بالاتر از حد نرمال بود میشه یکم راهنماییم کنید که برای بالابردن ویتامین دی 3 چیکار کنم؟البته دیروز از داروخانه کپسول گرفتم و دارم روزی 1عدد مصرف میکنم و شروع کردم به روزی 10 دقیقه آفتاب گرفتن،به نظرتون تاثیر داره؟برای مورد دوم که مقدارش بالاست چیکار کنم؟یکم نگرانم،مرسی از لطفتون
مینو جان سر خود ویتامین د مصرف نکن. قرصشو هفته ای یک دونه میخورن چون بیشتر از حدش مسمومیت میاره. دکتر به من دوتا آمپول ویتامین د داد با فاصله دو هفته زدم. اون آیتم آنتی مولرین آزمایش ذخیره تخمدان هست که بالا بودنش نشانه تخمدان پلی کیستیکه فکر میکنم و مشکلی نداره فقط باید احتمالا سیکل درازمدت برات انجام بشه تا به خاطر فولی های ریز تخمدانت هایپر نشی. عزیزم خودتو اول به خدا و بعد به دکتر بسپار خودش میدونه چکار کنه. اما با این تفاسیر من جای شما بودم به جای تیر ماه اسفند میرفتم توسیکل. چون اولا که از اواسط اسفتد بیص از یک ماه تعطیلی و استراحتت مشکلی نداره و از طرفی اگر احیانا حتی هایپر هم بشی اگه انتقالت عقب بیفته توی تابستون میافته و تعطیلی باز هم.
مرسی نفس جون،دیگه هر چی خدا بخواد
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
مینو جون ویتامین دی رو دکتر ک امپول میده و قرصشو باید هفته ای یکی استفاده کرد تا ٦ هفته بعد ماهی یکی اخه مقدارش تو بدن بالا بره ایجاد مسمومیت میکنه ،سرخود استفاده نکن اون یکی رو نمیدونم چیه اما خدارو شکر مشکلی نداری
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
افتاب گرفتن عالیه اگه یکمم پیادهروی کنی بهتر،اها اون amh هست ،خوب اون ذخیره تخمدان هست شاید تنبلی داری و یا کیست ریز دکتر خودش میدونه چکار کنه ،مشکل خاصی نیست فکر کنم قبلش یه مدتی متفورمین میدن و یکمی داروهات بیشتره ،نگران نباش خدارو شکر
مرسی دوستان خوبم نفس جون و یاس گل جونم،من 2ماه پیش سونو دادم همه چی نرمال بود خودم یکم متعجبم از نتیجهamh الان خیلی درگیر امتحانات دانشجوهام و برگه صحیح کردن هستم اصلا فرصت تهران رفتن ندارم شاید اینجا رفتم دکتر نتیجه ی ازمایشم رو ببینه و دارو بده
مرسی ابجی جونیا من الان مشهد م یه ساعت دیگه میریم مطب برام دعا کنید
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
مینو جون ممکنه فقط تنبلی داشته باشی نگران نیاش نیاز به درمان خاصی نیست الی جونم به سلامتی،سلام ما رو به امام رضا برسون انشااله که سال دیگه بچه بغل بری پابوس اقا واست صلوات و سوره حمد میخونم انشااله خیرتون تو این راه باشه